Pazartesi günü sabahın erken saatlerinde Ay, Balık burcunda geçiyor ve Çarşamba günü öğlen saatlerine kadar Ay, Balık burcunda olacak. Duygusal, hassas ve değişime adapte olmaya çalışacağımız iki günün ardından Çarşamba günü öğle saatlerinden sonra Ay, Koç burcuna geçiyor ve Cumartesi gününe kadar Ay, Koç burcunda olacak. Daha girişken, gözüpek ve enerjik olacağımız bu sürecin ardından, Pazar gününün ilk saatlerinde Boğa burcunda yeniay meydana geliyor. Yeniay zamanları yeni oluşumlara başlamak için uygun zamanlardır. Yeniaydan bir gün sonrası eylemleri başlatmak daha uygun görülmüştür. Sakin, ortamı sindirmeye çalışacağımız günün ardından haftayı Boğa burcunda tamamlıyor olacağız. Bu hafta nasıl geçecek burçlar nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim.


Koç ve yükseleni Koç olanlar: Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak izole olmak isteyebilirsiniz. Çarşamba günü öğleden sonra ve Cumartesi gününe kadar kendinize vakit ayırabilir girişimsel işlemlerle ilgili fikirsel aktivitelerde bulunabilirsiniz. Hafta sonu ise para ile ilgili konular gündeme gelebilir.


Boğa ve yükseleni Boğa olanlar: Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Çarşamba günü öğleden sonra ve Cumartesi gününe kadar bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak izole olmak isteyebilirsiniz. Hafta sonu ise kendinize vakit ayırabilir girişimsel işlemlerle ilgili fikirsel aktivitelerde bulunabilirsiniz.

İkizler ve yükseleni İkizler olanlar: Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri iş ve kariyer alanın da yeni planlar yapabilirsiniz. Çarşamba günü öğleden sonra ve Cumartesi gününe kadar kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Hafta sonu ise bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak izole olmak isteyebilirsiniz.
 

Yengeç ve yükseleni Yengeç olanlar: Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Çarşamba günü öğleden sonra ve Cumartesi gününe kadar iş ve kariyer alanın da yeni planlar yapabilirsiniz. Hafta sonu ise kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.


Aslan ve yükselen Aslan olanlar: Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Çarşamba günü öğleden sonra ve Cumartesi gününe kadar eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Hafta sonu ise iş ve kariyer alanın da yeni planlar yapabilirsiniz.


Başak ve yükseleni Başak olanlar: Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Çarşamba günü öğleden sonra ve Cumartesi gününe kadar borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Hafta sonu ise eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.


Terazi ve yükseleni Terazi olanlar: Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri sağlığınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Çarşamba günü öğleden sonra ve Cumartesi gününe kadar ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Hafta sonu ise borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.


Akrep ve yükseleni Akrep olanlar: Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Çarşamba günü öğleden sonra ve Cumartesi gününe kadar sağlığınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Hafta sonu ise ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.


Yay ve yükseleni Yay olanlar: Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri aileniz yuvanızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çarşamba günü öğleden sonra ve Cumartesi gününe kadar hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Hafta sonu ise sağlığınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.


Oğlak ve yükseleni Oğlak olanlar: Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz. Çarşamba günü öğleden sonra ve Cumartesi gününe kadar aileniz yuvanızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonu ise hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz.


Kova ve yükseleni Kova olanlar: Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri para ile ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba günü öğleden sonra ve Cumartesi gününe kadar yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz. Hafta sonu ise Aileniz yuvanızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.


Balık ve yükseleni Balık olanlar: Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri kendinize vakit ayırabilir girişimsel işlemler ve fiziksel aktivitelerde bulunabilirsiniz. Çarşamba günü öğleden sonra ve Cumartesi gününe kadar para ile ilgili konular gündeme gelebilir. Hafta sonu ise yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz.