Pazartesi günü (bugün) ay, Akrep burcundaki hareketine devam ediyor ve Salı günü öğle saatlerine kadar ay Akrep burcundaki hareketine devam ediyor olacak.Ayın Akrep burcunda olmasıyla gizemli, sezgisel, krizi yönetimi gibi konularda gelişim kaydedilebilir. Ay, Salı günü öğleden sonra burç değiştirecek vePerşembe günü öğleden sonraya kadar ay, YayBurcunda olacak.Heyecanlı iyimser havanın eseceği, yurtdışı, yüksek eğitim temalı konular gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günü ay Oğlak burcunda olacak. Hedefe odaklanacağımız, disiplinli ve kararlı olacağımızbu haftanın son gününde ise ay Kova burcunda olacak.Olaylara daha farklı bakacağımız değişime açık olacağımız haftanın son günüyle birlikte hafta nasıl geçecek burçları nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim.

Koç ve yükseleni Koç olanlar:Pazartesi gününden Salı günün ilk yarısına kadarki süreçteborç, alacak verecek miras ile ilgili konularda gündeme gelebilir.Salı gününün ikinci yarısından Perşembe günü öğle saatlerine kadar ki süreçte eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gündeminize gelebilir.Cuma ve Cumartesi günleri iş ve kariyer alanında planlama yapabilirsiniz. Haftanın son günü ise Kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.

Boğa ve yükseleni Boğa olanlarPazartesi gününden Salı gününün ilk yarısına kadarki süreçteikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.Salı gününün ikinci yarısından Perşembe günü öğle saatlerine kadarki süreçte, alacak verecek miras ile ilgili konularda gündeme gelebilir.Cuma ve Cumartesi günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gündeminize gelebilir. Haftanın son günü ise iş ve kariyer alanında planlama yapabilirsiniz. 

İkizler ve yükseleni İkizler olanlar Pazartesi gününden Salı günün ilk yarısına kadar ki süreçte sağlık, çalışanlar ve varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.Salı gününün ikinci yarısından Perşembe günü öğle saatlerine kadar ki süreçte ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.Cuma ve Cumartesi günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konularda gündeme gelebilir.Haftanın son günü ise eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gündeminize gelebilir.

Yengeç ve yükseleni Yengeç olanlar:Pazartesi gününden Salı günün ilk yarısına kadar ki süreçtehobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz.Salı gününün ikinci yarısından Perşembe günü öğle saatlerine kadar ki süreçte sağlık, çalışanlar ve varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.Cuma ve Cumartesi günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Haftanın son günü ise alacak verecek miras ile ilgili konularda gündeme gelebilir.

Aslan ve yükselen aslan olanlar:Pazartesi gününden Salı günün ilk yarısına kadar ki süreçteaile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir.Salı gününün ikinci yarısından Perşembe günü öğle saatlerine kadar ki süreçte hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz.Cuma ve Cumartesi günleri sağlık, çalışanlar ve varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Haftanın son günü ise ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.

Başak ve yükseleni Başak olanlar:Pazartesi gününden Salı günün ilk yarısına kadar ki süreçteiletişim konularında aktivasyon yaşanabilir.Salı gününün ikinci yarısından Perşembe günü öğle saatlerine kadar ki süreçte aile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir.Cuma ve Cumartesi günlerihobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Haftanın son günü ise sağlık, çalışanlar ve varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.

Terazi ve yükseleni Terazi olanlar:Pazartesi gününden Çarşamba gününe kadar ki süreçtepara, kazancınız ile ilgili konular gündeme gelebilir. Salı gününün ikinci yarısından Perşembe günü öğle saatlerine kadar ki süreçte iletişim konularında aktivasyon yaşanabilir.Cuma ve Cumartesi günleri aile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir. Haftanın son günü ise hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Akrep ve yükseleni Akrep olanlar:Pazartesi gününden Salıgünün ilk yarısına kadar ki süreçte kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.Salı gününün ikinci yarısından Perşembe günü öğle saatlerine kadar ki süreçte para, kazancınız ile ilgili konular gündeme gelebilir.Cuma ve Cumartesi günleri iletişim konularında aktivasyon yaşanabilir. Haftanın son günü ise aile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir.

Yay ve yükseleni Yay olanlar: Pazartesi gününden Salı günün ilk yarısına kadar ki süreçteiçe çekilip izole olmak isteyebilir, meditasyon yapabilirsiniz.Salı gününün ikinci yarısından Perşembe günü öğle saatlerine kadar ki süreçte kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.Cuma ve Cumartesi günleri para, kazancınız ile ilgili konular gündeme gelebilir. Haftanın son günü ise iletişim konularında aktivasyon yaşanabilir.

Oğlak ve yükseleni Oğlak olanlar:Pazartesi gününden Salı günün ilk yarısına kadar ki süreçteKulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.Salı gününün ikinci yarısından Perşembe günü öğle saatlerine kadar ki süreçte içe çekilip izole olmak isteyebilir, meditasyon yapabilirsiniz Cuma ve Cumartesi günleri ise kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Haftanın son günü ise para, kazancınız ile ilgili konular gündeme gelebilir.

Kova ve yükseleni Kova olanlar:Pazartesi gününden Salı günün ilk yarısına kadar ki süreçteiş ve kariyer alanında planlama yapabilirsiniz.Salı gününün ikinci yarısından Perşembe günü öğle saatlerine kadar ki süreçte Kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.Cuma ve Cumartesi günleriiçe çekilip izole olmak isteyebilir, meditasyon yapabilirsiniz. Haftanın son günü ise kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.

Balık ve yükseleni Balık olanlar:Pazartesi gününden Salı günün ilk yarısına kadar ki süreçteeğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gündeminize gelebilir.Salı gününün ikinci yarısından Perşembe günü öğle saatlerine kadar ki süreçte iş ve kariyer alanında planlama yapabilirsiniz.Cuma ve Cumartesi günleri Kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Haftanın son günü ise içe çekilip izole olmak isteyebilir, meditasyon yapabilirsiniz