Haftanın ilk gününde Ay Aslan Burcunda ve Salı gününe kadar Ay Aslan burcunda hareket ediyor olacak. Ay Aslan Burcunda olduğu zamanlar Yaratıcı gücün harekete geçeceği özgüven ve neşenizin artacağı daha çok hobiler, çocukların ön planda olacağı konular gündeme gelebilir. Ay Salı burç değiştirecek Başak burcuna geçecek ve Perşembe gününe kadar Başak Burcunda hareket ediyor olacak, daha analitik düşüneceğiniz,  iletişim konularının ön planda olabileceğini göstermekte. Perşembe gününden Cumartesi gününe kadar Ay Terazi Burcunda hareket ediyor olacak ve özellikle ikili ilişkilerin ön planda olduğu karşı tarafa odaklanacağımız, zihnimizin meşgul edecek gibi gözüküyor. Hafta sonu ise Ay Akrep burcunda hareket ediyor olacak. Ayın Akrep burcunda olmasıyla gizemli, sezgisel, krizi yönetimi gibi konularda gelişim kaydedilebilir. Bu hafta nasıl geçecek burçları nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim.
 
Koç ve Yükseleni Koç olanlar:Pazartesi günü hobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz.Salı ve Çarşamba günleri sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir.Perşembe ve Cuma günleri kadar ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.Hafta sonu iseborç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.
 
Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar:Pazartesi günüev, aile konularıyla haşır neşir olabilirsiniz.Salı ve Çarşamba günlerihobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz.Perşembe ve Cuma günleriastlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir.Hafta sonu iseikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.
 
İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar:Pazartesi günüiletişim, Medya yayıncılık ve yakın yerlere seyahatler gündeme gelebilir.Salı ve Çarşamba günleriev, aile konularıyla haşır neşir olabilirsiniz.Perşembe ve Cuma günleri hobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz.Hafta sonu iseastlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir.
 
Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar: Pazartesi günüpara ile ilgili konular zihninizi meşgul edebilir.Salı ve Çarşamba günleriMedya yayıncılık ve yakın yerlere seyahatler gündeme gelebilir.Perşembe ve Cuma günleri ev, aile konularıyla haşır neşir olabilirsiniz.Hafta sonu isehobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz.
 
Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar:Pazartesi günükendinize vakit ayırabilir, girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz.Salı ve Çarşamba günleripara ile ilgili konular zihninizi meşgul edebilirPerşembe ve Cuma günleri Medya yayıncılık ve yakın yerlere seyahatler gündeme gelebilir.Hafta sonu iseev, aile konularıyla haşır neşir olabilirsiniz.
 
 
Başak ve Yükseleni Başak Olanlar:Pazartesi günüdedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.Salı ve Çarşamba günlerikendinize vakit ayırabilir, girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz.Perşembe ve Cuma günleri para ile ilgili konular zihninizi meşgul edebilir.Hafta sonu iseMedya yayıncılık ve yakın yerlere seyahatler gündeme gelebilir.
 
Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar:Pazartesi günükulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.Salı ve Çarşamba günleridedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.Perşembe ve Cuma günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz.Hafta sonu isepara ile ilgili konular zihninizi meşgul edebilir.
 
Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar:Pazartesi günüdaha çok iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz.Salı ve Çarşamba günlerikulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.Perşembe ve Cuma günleridedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.Hafta sonu isekendinize vakit ayırabilir, girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz.
 
Yay ve Yükseleni Yay Olanlar:Pazartesi günüeğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.Salı ve Çarşamba günleriiş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz.Perşembe ve Cuma günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.Hafta sonu isededikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.
 
Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar: Pazartesi günüborç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.Salı ve Çarşamba günlerieğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.Perşembe ve Cuma günleri iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz.Hafta sonu isekulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.
 
Kova ve Yükseleni Kova Olanlar:Pazartesi günüikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.Salı ve Çarşamba günleriborç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.Perşembe ve Cuma günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.Hafta sonu iseiş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz.
 
Balık ve Yükseleni Balık Olanlar:Pazartesi günüastlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir.Salı ve Çarşamba günleriikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.Hafta sonu iseeğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.