Bursaspor taraftarını genelde holigan, saldırgan ve terbiyesiz bir taraftar olarak söylerler, ama bu ifadeler bu taraftarı çekemeyenler için geçerli...

21 Mart down sendromlu gününde yeşil beyazlı taraftarlar kardeşlerini unutmadı.

Nilüfer özel eğitim okulunda 200 aşkın öğrenciyle buluştular. Buluşmada kardeşlerini küçük sürprizler yaparak onların o mutluluklarına bir mutluluk daha kattılar.

Taraftarlar "Önemli olan aynı anne babandan olmak değil yüreklerin bir olması" dedi.

Bir çok öğrenciyle top oynayarak ve onlarlar konuşarak o özel günlerinde onlara destek oldular.

Farkındalığını her yerde ortaya koyan yeşil beyazlı taraftarlar deplasmana bayan taraftar götürerek bir ayrıcalık daha yapmışlardır.

Bu taraftarı kötü nasıl anılabilir. Taraftarımız şehrine ve o şehrin renklerin aşıklar.

Bu algıyı kim çıkarttıysa onlar bu tutumlarından bir an önce vazgeçmeli.

21 Mart down sendromlular gününde taraftar ile beraber kardeşlerimizi ziyarete gittiğimizde çok şaşırtıcı bir olay geldi.

Texas taraftarı ile beraber Nilüfer Özel Eğitim okuluna gittiğimizde orada bulunan kardeşlerimiz bir tartışma içerisindeydi.

Siyasetin bu kadar içimize işlediğini o an anladım. 3 Arkadaş kendi aralarında tatlı bir tartışma geçti.

Biri ben "'AK Parti'liyim Recep Tayyip Erdoğan baş komutanımızdır." Bir diğeri ise; "Ben kurtçuyum Devlet Bahçeli kralımızdır."  En sonuncu ise "Ben kılıç gibi keskin 'Kılıçdaroğluyum'" diyor.

İlginç değil mi!!!

Bu kardeşlerimiz arasında bile siyaset geçiyor. Bu kadar içimize işlemiş ki bu olaylar kimse siyasetsiz yapamıyor... Ama hangi siyaset tabi ki vatana, millete faydalı olan siyaset...