Pazartesi günü Ay Boğa Burcuna geçecek. Çarşamba gününe kadar Ay Boğa Burcunda olacak. Ay Boğa Burcunda olduğu zamanlarda Sakin, ortamı sindirmeye çalışacağımız, dinlenme estetik değerlere vakit ayırabiliriz. Çarşamba gününden Cuma sabahın saatlerine kadar Ay ikizler burcunda olacak. Ayrıca Perşembe günü sabah saatlerinde Ay ikizler Güneş Yay Burcunda Dolunay meydana geliyor. Ay ikizler Burcunda hareket ettiği zamanlarda iletişim konularının devrede olacağına işaret etmekte. Cuma günü sabah saatlerden Pazar sabah saatlerine kadar Ay

Yengeç Burcunda hareket ediyor olacak. Özellikle aile, yuva temalarının ön planda olabileceği durumlara işaret ediyor. Pazar günü ise Ay Aslan burcunda hareket ediyor olacak. Ay Aslan Burcunda olduğu zamanlar Yaratıcı gücün harekete geçeceği özgüven ve neşenizin artacağı daha çok hobiler, çocukların ön planda olacağı konular gündeme gelebilir.  Haftanın geneline baktığımızda;

Koç ve Yükseleni Koç olanlar: Pazartesi gününden Çarşamba gününe kadar para ile ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba gününden Cuma sabah saatlerine kadar yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz. Cuma sabah saatlerinden Pazar Sabah saatlerine kadar aile yuvanızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Pazar günün devamın da ise hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar: Pazartesi gününden Çarşamba gününe kadar kendinize vakit ayırabilir girişimsel işlemlerle ilgili fikirsel aktivitelerde bulunabilirsiniz. Çarşamba gününden Cuma sabah saatlerine kadar para ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma sabah saatlerinden Pazar Sabah saatlerine kadar yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz. Pazar günün devamın da ise aile yuvanızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar: Pazartesi gününden Çarşamba gününe kadar bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak izole olmak isteyebilirsiniz. Çarşamba gününden Cuma sabah saatlerine kadar kendinize vakit ayırabilir girişimsel işlemlerle ilgili fikirsel aktivitelerde bulunabilirsiniz. Cuma sabah saatlerinden Pazar Sabah saatlerine kadar para ile ilgili konular gündeme gelebilir. Pazar günün devamın da ise yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz.

Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar: Pazartesi gününden Çarşamba gününe kadar kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Çarşamba gününden Cuma sabah saatlerine kadar bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak izole olmak isteyebilirsiniz Cuma sabah saatlerinden Pazar Sabah saatlerine kadar kendinize vakit ayırabilir girişimsel işlemlerle ilgili fikirsel aktivitelerde bulunabilirsiniz. Pazar günün devamın da ise para ile ilgili konular gündeme gelebilir.

Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar: Pazartesi gününden Çarşamba gününe kadar iş ve kariyer alanın da yeni planlar yapabilirsiniz. Çarşamba gününden Cuma sabah saatlerine kadar kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Cuma sabah saatlerinden Pazar Sabah saatlerine kadar bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak izole olmak isteyebilirsiniz. Pazar günün devamın da ise kendinize vakit ayırabilir girişimsel işlemlerle ilgili fikirsel aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Başak ve Yükseleni Başak Olanlar: Pazartesi gününden Çarşamba gününe kadar eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Çarşamba gününden Cuma sabah saatlerine kadar iş ve kariyer alanın da yeni planlar yapabilirsiniz. Cuma sabah saatlerinden Pazar Sabah saatlerine kadar kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Pazar günün devamın da ise bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak izole olmak isteyebilirsiniz.

Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar: Pazartesi gününden Çarşamba gününe kadar borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Çarşamba gününden Cuma sabah saatlerine kadar eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Haftanın diğer kalan günlerinde ise iş ve kariyer alanın da yeni planlar yapabilirsiniz. Pazar günün devamın da ise kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.

Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar: Pazartesi gününden Çarşamba gününe kadar ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Çarşamba gününden Cuma sabah saatlerine kadar borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Cuma sabah saatlerinden Pazar Sabah saatlerine kadar eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Pazar günün devamın da ise iş ve kariyer alanın da yeni planlar yapabilirsiniz.

Yay ve Yükseleni Yay Olanlar: Pazartesi gününden Çarşamba gününe kadar sağlığınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Çarşamba gününden Cuma sabah saatlerine kadar ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Cuma sabah saatlerinden Pazar Sabah saatlerine kadar borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Pazar günün devamın da ise eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.

Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar: Pazartesi gününden Çarşamba gününe kadar hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Çarşamba gününden Cuma sabah saatlerine kadar sağlığınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Cuma sabah saatlerinden Pazar Sabah saatlerine kadar ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Pazar günün devamın da ise borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

Kova ve Yükseleni Kova Olanlar: Pazartesi gününden Çarşamba gününe kadar Aileniz yuvanızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çarşamba gününden Cuma sabah saatlerine kadar hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Cuma sabah saatlerinden Pazar Sabah saatlerine kadar sağlığınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Pazar günün devamında ise kadar ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.

Balık ve Yükseleni Balık Olanlar: Pazartesi gününden Çarşamba gününe kadar yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz. Çarşamba gününden Cuma sabah saatlerine kadar Aileniz yuvanızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Cuma sabah saatlerinden Pazar Sabah saatlerine kadar hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Pazar günün devamında ise sağlığınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

07.12.2019
Fatma DOĞAN
Uzman Astrolog