Pazartesi günü Ay Başak burcunda hareket ediyor ve Ay öğle saatlerine doğru burç değiştirecek. Ay Terazi burcuna geçecek ve Çarşamba gününe kadar Ay Terazi Burcunda olacak. İkili ilişkilerin ön planda olduğu karşı tarafa odaklanacağımız, zihnimizi meşgul edeceğe benziyor. Çarşamba, Perşembe ve Cuma gününe kadar ay Akrep burcunda hareket ediyor olacak. Ayın Akrep burcunda olmasıyla gizemli, sezgisel, krizi yönetimi gibi konularda gelişim kaydedilebilir. Hafta sonu ise Ay Yay Burcunda tamamlıyor olacağız. Heyecanlı iyimser havanın eseceği, yurtdışı, yüksek eğitim temalı konular gündeme gelebilir. Bu hafta nasıl geçecek burçları nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim.
 

Koç ve Yükseleni Koç olanlar: Pazartesi günü çalıştığınız yerde astlarınız, sağlığınız varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konularda gündeme gelebilir. Hafta sonu ise eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gündeminize gelebilir.
 

Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar: Pazartesi günü hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri sağlık, çalışanlar ve varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Hafta sonu ise borç, alacak verecek miras ile ilgili konularda gündeme gelebilir.
 

İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar: Pazartesi günü ailenizle birlikte vakit geçirebilir, hanenizde değişimler planlayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri sağlık, çalışanlar ve varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Hafta sonu ise ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.
 

Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar: Pazartesi günü İletişim konularının aktif olabileceği hafta sonuna hazır olun. Salı ve Çarşamba günleri aile, ev, arsa konuları yeni oluşumlara girebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Hafta sonu ise sağlık, çalışanlar ve varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.
 

Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar: Pazartesi günü maddi konuları irdeleyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri iletişim konularında aktivasyon yaşanabilir. Perşembe ve Cuma günleri aile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir. Hafta sonu ise hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Başak ve Yükseleni Başak Olanlar: Pazartesi günü kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri para, kazancınız ile ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri iletişim konularında aktivasyon yaşanabilir. Hafta sonu ise aile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir.

Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar: Pazartesi günü Perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri para, kazancınız ile ilgili konular gündeme gelebilir. Hafta sonu ise iletişim konularında aktivasyon yaşanabilir.
 

Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar: Pazartesi günü Kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri içe çekilip izole olmak isteyebilirsiniz meditasyon yapabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.Hafta sonu ise para, kazancınız ile ilgili konular gündeme gelebilir.
 

Yay ve Yükseleni Yay Olanlar: Pazartesi günü iş ve kariyer alanında planlama yapabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri Kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri içe çekilip izole olmak isteyebilir, meditasyon yapabilirsiniz. Hafta sonu ise kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.
 

Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar: Pazartesi günü eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri iş ve kariyer alanında planlama yapabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri Kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.Hafta sonu ise içe çekilip izole olmak isteyebilir, meditasyon yapabilirsiniz.
 

Kova ve Yükseleni Kova Olanlar: Pazartesi günü borç, alacak verecek miras ile ilgili konularda gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri iş ve kariyer alanında planlama yapabilirsiniz. Hafta sonu ise Kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.
 

Balık ve Yükseleni Balık Olanlar: Pazartesi günü ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konularda gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gündeminize gelebilir. Hafta sonu ise iş ve kariyer alanında planlama yapabilirsiniz.