İkizler burcunda Çarşamba’ya kadar ay ikizler burcundaki hareketine devam ediyor olacak. Ayrıca İkizler burcunda yeniay meydana geliyor. Yeniay zamanları yeni oluşumlara başlamak için uygun zamanlardır. Yeniaydan bir gün sonrası eylemleri başlatmak daha uygun görülmüştür. İletişim konularının devrede olacağı iki günlük sürecin ardından, Çarşamba günü ay burç değiştirecek ve Cuma gününe kadar ay yengeç burcuna geçecek. İki günlük süreçte özellikle aile temalarının ön planda olabileceği durumlara işaret ediyor. Cuma günü Ay Aslan Burcunda hareket ediyor olacak. Ay Aslan Burcunda olduğu zamanlar Yaratıcı gücün harekete geçeceği özgüven ve neşenizin artacağı daha çok hobiler, çocukların ön planda olacağı konular gündeme gelebilir. Haftanın son gününde ise Başak Burcunda olacak. Daha analitik düşüneceğiniz,  iletişim konularının ön planda olabileceğini göstermekte, Bu hafta nasıl geçecek burçları nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim.
 
Koç ve Yükseleni Koç olanlar: Pazartesi ve Salı günleri yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularıyla meşgul olabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri ev, aile konularıyla haşır neşir olabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri hobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz. Haftanın son günü ise astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. 
Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri para ile ilgili konular zihninizi meşgul edebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri iletişim, Medya yayıncılık ve yakın yerlere seyahatler gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri ev, aile konularıyla haşır neşir olabilirsiniz. Haftanın son günü ise hobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz.
İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri kendinize vakit ayırabilirsiniz. Girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri para, değerleriniz kazanımlarınız alanını etkiliyor. Cuma ve Cumartesi günleri iletişim, Medya yayıncılık ve yakın yerlere seyahatler gündeme gelebilir. Haftanın son günü ise ev, aile konularıyla haşır neşir olabilirsiniz.
Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri öğle saatlerine kadar dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri para ile ilgili konular zihninizi meşgul edebilir. Haftanın son günü ise Medya yayıncılık ve yakın yerlere seyahatler gündeme gelebilir.
Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz. Haftanın son günü ise para ile ilgili konular zihninizi meşgul edebilir.
Başak ve Yükseleni Başak Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Haftanın son günü ise kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz.
Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri daha çok iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Haftanın son günü ise dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.
Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri daha çok iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz. Haftanın son günü ise iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz.
Yay ve Yükseleni Yay Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Cuma ve Cumartesi günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Haftanın son günü ise
Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Haftanın son günü ise eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.
Kova ve Yükseleni Kova Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri hobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Haftanın son günü ise borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.
Balık ve Yükseleni Balık Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri ev, aile konularıyla haşır neşir olabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri hobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Haftanın son günü ise ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.