Pazartesi günü ay, Terazi burcunda hareketine devam ediyor olacak. İkili ilişkilerin ön planda olduğu karşı tarafa odaklanacağımız, zihnimizi meşgul edeceğe benziyor. Salı günü gece saatlerinde ay, Akrep burcuna geçiyor ve Perşembe gününe kadar ay Akrep burcunda hareket ediyor olacak.Ayın Akrep burcunda olmasıyla gizemli, sezgisel, krizi yönetimi gibi konularda gelişim kaydedilebilir.Perşembe günü sabahın erken saatlerinden Cumartesi öğleden sonrasına kadar ise Ay YayBurcunda olacak.Heyecanlı iyimser havanın eseceği, yurtdışı, yüksek eğitim temalı konular gündeme gelebilir. Haftanın son günü ise Ay Oğlak burcunda olacak. Hedefe odaklanacağımız, disiplinli ve kararlı olacağımızbu hafta nasıl geçecek burçları nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim.
 

Koç ve yükseleni Koç olanlar:Pazartesi günüikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleriborç, alacak verecek miras ile ilgili konularda gündeme gelebilir. Perşembe günü sabah saatlerinden Cumartesi Öğleden sonraya kadar ki süreçte eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gündeminize gelebilir. Cumartesi öğle sonradan sonraki süreçten hafta başına kadar iş ve kariyer alanında planlama yapabilirsiniz.
 

Boğa ve yükseleni Boğa olanlar: Pazartesi günü sağlık, çalışanlar ve varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Perşembe günü sabah saatlerinden Cumartesi Öğleden sonraya kadar ki süreçte borç, alacak verecek miras ile ilgili konularda gündeme gelebilir. Cumartesi öğle sonradan sonraki süreçten hafta başına kadar eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gündeminize gelebilir.
 

İkizler ve yükseleni İkizler olanlar: Pazartesi günü hobilerinize vakit ayırabilir,varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri sağlık, çalışanlar ve varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe günü sabah saatlerinden Cumartesi öğleden sonraya kadar ki süreçte ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Cumartesi öğleden sonraki süreçten hafta başına kadar borç, alacak verecek miras ile ilgili konularda gündeme gelebilir.
 

Yengeç ve yükseleni Yengeç olanlar: Pazartesi günü aile, ev, arsa konularıyeni oluşumlara girebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Perşembe günü sabah saatlerinden Cumartesi Öğleden sonraya kadar ki süreçte sağlık, çalışanlar ve varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi öğle sonradan sonraki süreçten hafta başına kadar ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.

Aslan ve yükselen Aslan olanlar: Pazartesi günü iletişim konularında aktivasyon yaşanabilir. Salı ve Çarşamba günleri aile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir. Perşembe günü sabah saatlerinden Cumartesi öğleden sonraya kadar ki süreçte hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Cumartesi öğle sonradan sonraki süreçten hafta başına kadar sağlık, çalışanlar ve varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.

Başak ve yükseleni Başak olanlar: Pazartesi günü para, kazancınız ile ilgili konular gündeme gelebilir.Salı ve Çarşamba günleri iletişim konularında aktivasyon yaşanabilir. Perşembe günü sabah saatlerinden Cumartesi Öğleden sonraya kadar ki süreçte aile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir. Cumartesi öğle sonradan sonraki süreçten hafta başına kadar hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz.
 

Terazi ve yükseleni Terazi olanlar:Pazartesi günükendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleripara, kazancınız ile ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe günü sabah saatlerinden Cumartesi Öğleden sonraya kadar ki süreçte iletişim konularında aktivasyon yaşanabilir.Cumartesi öğle sonradan sonraki süreçten hafta başına kadar aile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir.
 

Akrep ve yükseleni Akrep olanlar: Pazartesi günü içe çekilip izole olmak isteyebilirsiniz meditasyon yapabilirsiniz.Salı ve Çarşamba günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Perşembe günü sabah saatlerinden Cumartesi Öğleden sonraya kadar ki süreçte para, kazancınız ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi öğle sonradan sonraki süreçten hafta başına kadar iletişim konularında aktivasyon yaşanabilir.
 

Yay ve yükseleni Yay olanlar: Pazartesi günü Kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri içe çekilip izole olmak isteyebilir, meditasyon yapabilirsiniz. Perşembe günü sabah saatlerinden Cumartesi Öğleden sonraya kadar ki süreçte kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Cumartesi öğle sonradan sonraki süreçten hafta başına kadar para, kazancınız ile ilgili konular gündeme gelebilir.

Oğlak ve yükseleni Oğlak olanlar: Pazartesi günü iş ve kariyer alanında planlama yapabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleriKulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Perşembe günü sabah saatlerinden Cumartesi Öğleden sonraya kadar ki süreçte içe çekilip izole olmak isteyebilir, meditasyon yapabilirsiniz. Cumartesi öğle sonradan sonraki süreçten hafta başına kadar kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.

Kova ve yükseleni Kova olanlar: Pazartesi günü eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri iş ve kariyer alanında planlama yapabilirsiniz. Perşembe günü sabah saatlerinden Cumartesi Öğleden sonraya kadar ki süreçte Kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Cumartesi öğle sonradan sonraki süreçten hafta başına kadar içe çekilip izole olmak isteyebilir, meditasyon yapabilirsiniz.

Balık ve yükseleni Balık olanlar: Pazartesi günü borç, alacak verecek miras ile ilgili konularda gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günlerieğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gündeminize gelebilir. Perşembe günü sabah saatlerinden Cumartesi Öğleden sonraya kadar ki süreçte iş ve kariyer alanında planlama yapabilirsiniz. Cumartesi öğle sonradan sonraki süreçten hafta başına kadar Kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.