Pazartesi günü Ay Kova burcunda hareket ediyor olacak. Olaylara daha farklı bakacağımız değişime açık olacağımız gününün ardından, Salı günü Ay Balık burcunda geçiyor ve Perşembe gününe kadar ay Balık burcunda olacak. Duygusal hassas ve değişime adapte olmaya çalışacağımız iki günün ardından, Perşembe günü Ay Koç burcuna geçiyor ve Cuma günü Ay Koç burcunda yeniay meydana geliyor.  Daha girişken, gözüpek ve enerjik olacağımız Yeniay zamanları yeni oluşumlara başlamak için uygun zamanlardır. Yeniaydan bir gün sonrası eylemleri başlatmak daha uygun görülmüştür.  Pazar günü Ay burç değiştirip Boğa burcuna geçecek daha sakin, ortamı sindirmeye çalışacağımız günün ardından haftayı boğa burcunda tamamlıyor olacağız. Bu hafta nasıl geçecek burçlar nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim.

Koç ve yükseleni Koç olanlar: Pazartesi günü kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak izole olmak isteyebilirsiniz. Cuma gününden Pazar gününe kadar kendinize vakit ayırabilir girişimsel işlemlerle ilgili fikirsel aktivitelerde bulunabilirsiniz. Haftanın son günü ise para ile ilgili konular gündeme gelebilir.

Boğa ve yükseleni Boğa olanlar: Pazartesi günü iş ve kariyer alanın da yeni planlar yapabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Cuma gününden Pazar gününe kadar bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak izole olmak isteyebilirsiniz. Haftanın son günü ise kendinize vakit ayırabilir girişimsel işlemlerle ilgili fikirsel aktivitelerde bulunabilirsiniz.

İkizler ve yükseleni İkizler olanlar: Pazartesi günü eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri iş ve kariyer alanın da yeni planlar yapabilirsiniz. Cuma gününden Pazar gününe kadar kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Haftanın son günü ise bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak izole olmak isteyebilirsiniz.

Yengeç ve yükseleni Yengeç olanlar: Pazartesi günü borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Salı,  Çarşamba ve Perşembe günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Cuma gününden Pazar gününe kadar günleri iş ve kariyer alanın da yeni planlar yapabilirsiniz. Haftanın son günü ise kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.

Aslan ve yükselen Aslan olanlar: Pazartesi günü ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Anlaşma ve sözleşmelere dikkat etmekte fayda var. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Cuma gününden Pazar gününe kadar eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Haftanın son günü ise iş ve kariyer alanın da yeni planlar yapabilirsiniz.

Başak ve yükseleni Başak olanlar: Pazartesi günü çalıştığınız yerde astlarınız, evcil hayvanlarınız ve sağlığınız ile ilgili konular gündeme gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Cuma gününden Pazar gününe kadar borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Haftanın son günü ise eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.

Terazi ve yükseleni Terazi olanlar: Pazartesi günü hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri sağlığınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Cuma gününden Pazar gününe kadar ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Haftanın son günü ise borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

Akrep ve yükseleni Akrep olanlar: Pazartesi günü ailesel temalar ile bunun yanında ev, arsa konuları gündeme gelebilir. Aile içi iletişime dikkat etmekte fayda var. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Cuma gününden Pazar gününe kadar sağlığınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Haftanın son günü ise ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.

Yay ve yükseleni Yay olanlar: Pazartesi günü yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri aileniz yuvanızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Cuma gününden Pazar gününe kadar hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Haftanın son günü ise sağlığınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

Oğlak ve yükseleni Oğlak olanlar: Pazartesi günü para ile ilgili konular gündeme gelebilir. Harcamalarda daha dikkatli olmakta fayda var. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz. Cuma gününden Pazar gününe kadar aileniz yuvanızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Haftanın son günü ise hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Kova ve yükseleni Kova olanlar: Pazartesi günü kendinize vakit ayırabilir girişimsel işlemlerle ilgili fikirsel alışverişte bulunabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri para ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma gününden Pazar gününe kadar yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz. Haftanın son günü ise aileniz yuvanızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Balık ve yükseleni Balık olanlar: Pazartesi günü dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Her şeyi kendinize dert etmeyin, sakin akışta olmakta fayda var. Salı,  Çarşamba ve Perşembe günleri kendinize vakit ayırabilir girişimsel işlemlerle ilgili fikirsel alışverişte bulunabilirsiniz. Cuma gününden Pazar gününe kadar para ile ilgili konular gündeme gelebilir. Haftanın son günü ise yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz.