İsrail tarafından Gazze Şeriddi’nde bulunan hastaneye düzenlenen saldırıya siyasilerden tepkiler gelmeye devam ediyor.

Saldırıyla ilgili açıklamada bulunan Vatan Partisi Bursa İl Başkanı Dilek Çınar, “Buraya ağlayıp sızlamaya gelmedik. Şehitlerimizi yüreklerimize gömüyoruz. Onlara olan borcumuzun ödenmesi için omuz omuza veriyoruz. Gazze’deki vahşetlere karşı kınamalar yetmez. Çözüm üretmek gerek” ifadelerini kullandı.

WhatsApp Image 2023-10-19 at 10.36.48

Dilek Çınar, yüksek ses çıkarılacak, çağrılara hiç bir savaşın kazanılamayacağını söyleyerek siyonizmin ve emperyalizmin yenilmesi isteniyorsa AK Parti’nin politikalarını değiştirmesi gerektiğine vurgu yaptı.

 WhatsApp Image 2023-10-19 at 10.36.49 (1)

“KOMŞULARIMIZ BUNA HAZIR“

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik görüşmeler

Bağımsız Filistin ve Türkiye için Suriye ile derhal her alanda iş birliği yapılması gerektiğini ifade eden Dilek Çınar, “Türkiye, Suriye, İran, Rusya ve Irak ortak harekatla Suriye’nin kuzeyindeki ABD İsrail güdümlü böyle bir terörü bitirebilir” dedi.

Başkan Çınar, “PKK, DEAŞ ve bütün terör örgütleri temizlenir. En önemlisi bölgemizde yaratılmak istenen ikinci İsrail planına karşı koyarız. En büyük darbeyi vururuz. Komşularımız buna hazır” diyerek sadece bu adımın bile dünya dengelerini değiştireceğini söyledi.

 WhatsApp Image 2023-10-19 at 10.36.49

“NATO İÇİNDE DAHA FAZLA KALAMAYIZ”

Çınar, “Biz Türkiye olarak NATO’nun içinde daha fazla kalamayız. NATO bize namlularını doğrultmuş durumda. NATO’dan derhal çıkmalıyız Vatanı finans merkezlerine bağlı iflas eden ekonomi politikalarını terk etmek zorundayız” şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi

Editör: Aslı Yeşilyurt