Bu akşam 17.00'de final var... Öyle Türkiye Kupası veya şampiyonluk değil sakın yanlış anlaşılmasın. Bir alt lige düşmemek için final oynuyoruz.

Yine yanlış okumadınız... Evet şampiyon olmuş bir şehrin takımı küme düşmemek için zorlu bir maça çıkıyor. Ola ki işler istediğimiz gibi gitmedi o zaman ne olacak?

Ben söyleyeyim mi işte o zaman Ümraniyespor, İstanbulspor, Giresunspor gibi takımlarla mücadele vereceğiz ve maçlarımız TRT'den naklen yayınlanacak. Çok değil 3-4 sene önce Villareal, Manchester United gibi takımlardan puan alır mıyız diye düşünürken Ümraniye’nin 600 kişilik stadında 15 kişilik taraftarının önünde puan alır mıyız hesapları yaparız.

Bizleri bu duruma düşüren herkesin verecek bir hesabı var ama dünyada ama ahirette.... Bu hesap illaki sorulacaktır. Bu akşam 3000 dolayında taraftarıyla Trabzon’a çıkarma yapacak Bursaspor koca seneyi heba edenler yine protokolde uçakla gidip gelirken taraftar yine 2500 km yolu otobüs ile gidecek dönüşte belki de o yol bitmeyecek.

ARMAYA SEVDALIYIZ

Ben artık söylemekten yoruldum ama ne yazık ki onlar duymaktan bıkmadı. İnancımız tam biz armaya sevdalı bu şehrin neferleri ama bizim inanmamız yetiyor, olsaydı şu anda Real Madrid Bursa’dan puan alır mıyız hesapları yapıyor olurdu.

1 Haziran 1963 senesinde kurulduğumuz günden beri 54. Sene-i Devriye'de ne yazık ki düşer miyiz hesapları yapıyoruz daha doğrusu yaptırıyorlar. Hadi yenelim Trabzonsporu ve ligde kalalım seneye ne olacak?

KENETLENDİK AMA

İnanıyoruz size beyler size belki de son 5 yıldır ilk defa bu kadar kenetlendi bu şehir. Düşmemek için bile olsa kenetlendik. 7 den 70 e mübarek ramazan ayında akıllarda tek bir soru dillerde tek bir dua. Bu sefer inancımızı boşa çıkarmayın. Bir şehrin kaderiyle oynamayın çıkın sahada Bursaspor gibi oynayın ve kendinize yakışanı yapın. Kimseden medet ummadan kimseye el açmadan. Alanya’nın Rize’yi yenmesini beklemeden 2010 ruhunu hatırlayarak dönüş yolunda o taraftarı mutlu edin.

Şampiyonluğu hatırlayın, hatırlatın ve feyz alın... Bakarsınız bu sefer işe yarar, inanıyorum kalbinizin bir kenarında Bursaspor sevgisi muhakkak var olmalı. İşte o kırıntıyı kullanın bizi rezil etmeyin...