Evet, artık resmen umudumuz mucizelere kaldı. Sizce Bursaspor da şans var mı o mucizeyi yakalayacak? Bence yok.

Olsun yinede bir umut son 90 dakika kaldı. Koca seneyi zayi etmeye, umutları söndürmeye, Avrupa hayaliyle lige başlayan taraftarı küme düşmemek vaadiyle oyalamanın sonuna 90 dakika kaldı.

Ben tam tamına 7 hafta önce bu satırlardan ne dediysem noktası noktasına gerçekleşti.

İlk defa yalancı çıkmayı yanılmayı çok isterdim ama olmadı başaramadım bu sefer.

Asıl yalancılar ilk 5 vaatleri verip bu taraftarı kandıran 120.000.000 borçtan 450.000.000 borca çıkaran, locaları 'Beştaş'a pazarlayanlardır.

Taraftarı bir hiç yerine koyup Bursa'nın bir mahallesi kadar nüfusa sahip takımlarla denk tutturanlardır yalancı.

Sen kendi sahanda Gençlerbirliği'ni elinden kaçır... Sonra git Trabzon da Trabzonspor'u yen. İnşallah demekten başka çare yok... Tabii ki o da sırf içimden geldiği için. Çıkmamış candan umut kesilmez.

Şimdi sıra taraftarda sene boyunca iyi yada kötü beğenir yada beğenmezsiniz taraftar üstüne düşeni her zaman yaptı tekrar yapacak ve Trabzon da kendilerine ayrılan yeri dolduracaktır. Küme dahi düşsek alnımız ak bir şekilde düşeriz.

Size istifa edin hain olmayın dediğimde işine bak diyenler şimdi nasıl havalar orda iyi mi?

Bir başkan vardı şimdi kemikleri sızlayan bir başkan hatırladınız mı? İşte o başkan hani siyaseti Özlüce'nin kapısından sokmuyordu. Bu takım tarihinin en güzel yıllarını o senelerde yaşadı.

Şimdi ne olacak Trabzon da mutlak galibiyet bekleyeceğiz. Bence imkânsız ama işte üstte de dedik ya mucize. Trabzon’da 2000 dolayında yeşil beyazlı Türkiye genelinde milyonlarca taraftarı ve destekleyen Anadolu kulüpleri taraftarları ellerini açıp 3 puan için dua edecektir.

Sen eline gelen fırsatları harca şimdi el açıp dua edelim. Stadyumda ağlayan taraftarlar donup kalanlar bana Sakarya’yı anımsattı.

Maç sonu gösterilen tepkilerden kaçan bir yönetim gram üzüntü olmayan gözleriyle stadyumdan ayrılırken Adnan Örnek bütün suçu üstlenip istifa ediyorum diyor.

Nedeni belli adam 4 yıllık sözleşmesini yakıp geliyor zor günde elini taşın altına koyuyor. Aslında biliyor kapalı kapılar ardında kirli oyunlarla bu işin ihalesini Adnan Örnek'in üzerine bırakmaya çalışanlardan haberdar.

Evet haberdar bana göre tam bir Bursasporlu bir yapıda hoca ne olursa olsun geldi üzerine düşeni yaptı. Ağlaması gerekenlerde gram üzüntü yok ama Adnan hoca ağlıyor.

Bir de Ümit Özat'a iki dirhem bir çekirdek sözüm olacak... Ne oldu da bu kadar hırs yaptın?

Ne oldu da ikinci yarı agresif ve hırçın oldun... Devre arası  nereden kimden telefon geldi? Sende yürek olsa ikinci yarıdaki hırçınlığın ilk yarıda da olurdu... o zaman amenna susardık. Ancak sen dün nasıl sahada 'teşvik' alınır gösterdin. Devre arası kiminle nasıl pazarlığa girdin bilmiyorum ama başardın görevini. Seneye nerdesin hoca? Rize'de mi? Neyse Bursa'dan uzak dur da nereye istersen oraya git...