Evet, Türk halkı olarak gömmeyi ne çok seviyoruz. Her şeyi gömebiliyoruz. Yapılan iyilikleri, olumlu, olumsuz her şeyi.  Mazide canlanan görkemli geçmişiyle Bursaspor gerçeği var bu şehirde ama neymiş, yönetim başarısızmış. Arkadaş bugüne kadar gelen her yönetim başarılı mıydı? Her gelen yönetim bir şeyler yapıyordu da bizim mi haberimiz yoktu?

Evet, başarı yok hem maddi hem manevi ancak ne yapmak lazım! Bursaspor’un koskoca mazisini gömmek mi lazım? Yaşanmamış saymak ve önümüze bakmak mı lazım yoksa? Her şeyi bir kenara bırakıp Gaziantep gibi yok olmak bize iyi mi gelecek?

Sosyal medyada yazmış adam “Daha iyi bir yönetim gelene kadar Bursasporluluğumu askıya alıyorum” diye… Ne olur alma! Sen askıya alırsan biz ne yaparız?  Sen zaten hiç Bursasporlu olmamışsın ki… Sen ‘Bursa Skor’lu olmuşsun. Sen skor taraftarı olduğun için zaten takım bu halde.

Timsah’ı koşulsuz desteklediğimiz günler nerede kaldı? Ben Sakarya’da kümeye düşüren başkanları da gördüm, İstanbul Boğazı’na bayrak asanı da. Mardin’de de maç seyrettim, İngiltere’de de ama inan hiç maç seçmedim, hiç skora bakmadım. 

Sen gelme hemşerim!.. Dikkat et, sen sadece hemşerimsin, renktaşım değil. Yönetim kötü diye maça gitmeyelim, destek olmayalım… Sen ne yaptın peki? Sırf çıkarların uğruna hareket edip 100 TL harçlık koparmak için oyunu sattın. Stadyum önünde karaborsa bilet yaptın. Gittin sahte ürün aldın. Store geliri şu anda PTT ile kıyaslanıyor. Başarı olmayınca sen şimdi forma da almazsın. Şampiyon olduğumuz sene çok aldık çünkü.  Kendimizi hiç kandırmayalım. Öyle bir sistem yapıldı ki başarı yoksa destek yok.