Marmara Hayvan Hakları Federasyonu, Can Dostlar Derneği, hayvansever ve aktivistler Bursa Adalet Sarayı’nın önünden hep birlikte 'devlet'e seslendi.

Bir kez daha “Hayvanlara yapılan cezaların gerçekten çok az ve de yetersiz olduğunu” var gücümüzle haykırdık. Büyük Devlet’imizden bu hususta caydırıcı ve ağır cezaların gelmesini istedik.  

Çünkü; ‘Sözün bittiği yerdeyiz!’

Çünkü; “Bugün bunu yapan sapıklar ortada dolaştıkları sürece, yarın aynısını çocuklara da uygulayacaklarını” hep birlikte tek yürek olarak haykırdık.

EY VİCDAN, EY MERHAMET DUYGUSU! NERDEYSEN ARTIK ÇIK ORTAYA. GÖRMÜYOR MUSUN İNSANLIK ELDEN GİDİYOR! SİYASİLER, BÜYÜK TÜRKİYE DEVLETİ! LÜTFEN MÜDAHALE EDİN!

ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

CAN DOSTLAR DERNEĞİ’NE, AVUKAT ÜMRAN HANIM’A, BİZİM, CANLARIMIZIN SESİ OLAN, KATILAN TÜM GÜZEL YÜREKLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDIYORUZ. SEVGİLER

Marmara Hayvan Hakları Federasyonu

 TEŞEKKÜR PANOSU

Emeği geçen herkese...

Bursa Reel Evleri Site Yönetimi olarak, uzun yıllardır sıkıntısını yaşadığımız site önündeki metruk binalar ile ilgili yapmış olduğumuz mücadele sonucu, bugün itibariyle (21 Haziran 2018) yıkım çalışmaları başlamıştır.

Bu süreçte bizlere yardımlarını esirgemeyen başta Yıldırım Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı Edebali Beyefendi’ye, Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş Beyefendi’ye, en son bizleri kırmayarak sitemize kadar gelen ve gerekli talimatları vermek suretiyle sonuçlandıran Başbakan Yardımcımız Sayın Hakan Çavuşoğlu Beyefendi’ye ve de sesimizi duyurmakta yardımcı olan agazete Yönetimi ve Vatandaş Hattı Köşe Yazarı Sayın Sevinç Çelebi’ye sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.

Saygılarımla

BURSAREEL EVLERİ Yönetim Kurulu Başkanı

Hanifi TONBUL

Mutlu son için sonsuz teşekkürler

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Alinur Aktaş, 11 Mayıs 2018 tarihinde düzenlediği toplantıda, Yıldırım Muhtarları ve Tüm Daire Başkanları ile buluşarak, mahalle muhtarlarının öncelikli ve de acil sorunlarını dinledi. 

SORUNUMUZU BİLDİRDİK

Söz konusu toplantıda Başkan Aktaş’a, uzun yıllardır sorun teşkil eden, Yunusemre Mahallesi 2. Vatan Caddesi Bursa Reel Evleri, Ali Bostancı Sitesi önünde bulunan metruk binaların yıkılması için vermiş olduğumuz mücadeleden bahsettik ve de çözüm istedik.

MUTLU SON

Ve nihayet, uzun zamandır mücadele ettiğimiz, şikayet ve taleplerimizi aralıklarla gerek basın yoluyla, gerekse dilekçelerle yetkililere duyurup, bildirdiğimiz ve acil olarak nitelendirdiğimiz isteklerimizden birisi olan Yunusemre Mahallesi 2. Vatan Caddesi Bursareel Evleri Ali Bostancı Sitesi önünde bulunan Metruk Binalar yıkımı konusunda mutlu sona doğru yaklaşıyoruz.

HEPSİ YIKILMALI

İnşallah en kısa zamanda cadde üzerinde kalan diğer binalarda da yıkılır ve böylece hem caddemiz, hem de vatandaşlar ve cadde üzerinde bulunan esnaflarımız rahat bir nefes alır.

İYİ Kİ VARLAR

Bu vesileyle, yine agazete aracılığı ile, Yunusemre Mahalle Muhtarı olarak başta Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş olmak üzere, Yıldırım Belediyesi Başkanımız Sayın İsmail Hakkı Edebali ve Emeği geçen tüm Büyükşehir ve Yıldırım Belediyesi Daire Müdürlerimize, sesimizi duyurmakta yardımcı olan agazete yönetimine ve de köşe yazarı Sevinç Çelebi’ye, Mahalle ve Bölge Halkı adına sonsuz şükranlarımız sunarım.  Sağ olsunlar Var olsunlar.

Saygılarımla

Sevinç MUTLU

Yunusemre Mahalle Muhtarı
 

***

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN CEVAP VAR

Sayın Sevinç Çelebi,

01 Haziran 2018 tarihli Bursa agazete’nin Sevinç Çelebi ile “Vatandaş Hattı” köşesinde yayınlanan “Yağmur suyundan evime giremiyorum” isimli haber, kurumumuz ilgili birimi tarafından incelenmiştir.

İlgili yazıda “...Osmangazi İlçesi Hamitler Mahallesi 1. Halaskar Sokak’ta ikamet ediyorum. Ancak evimizin önüne biriken yağmur suyundan dolayı evime giremiyorum...” denilmektedir.

İlgili yazıda bahsedilen adresteki şikayet kurumumuz ilgili birimleri tarafından incelenmiştir. Konu ile alakalı olarak çalışmalara 13 Haziran 2018 tarihinde başlanmıştır.

Bilginize sunar, iyi çalışmalar dileriz.

Bursa Büyükşehir Belediyesi

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı

 ***

 OSMANGAZİ BELEDİYESİ’NDEN CEVAP VAR

 Sayın Sevinç Çelebi,

agazete’deki Vatandaş Hattı köşenizde 11 Haziran 2018 tarihinde ‘Market Sahiplerine Yasak, Seyyarlara Serbest Mi?’ başlıklı habere yer verilmiştir.

Yazıda bahse konu olan Adnan Menderes Mahallesi Yakup Aktaş Caddesi’ndeki market karşısında bulunan seyyar karpuzcu, zabıta ekiplerimizin yaptığı çalışma ile bulunduğu yerden kaldırıldı. İlgili ekiplerimiz, konunun takip ve kontrolünü sürdürüyor. Ayrıca, yetki ve sorumluluk alanımızda kalan bölgede, seyyar satıcılık yapanlar hakkında da gerekli yasal işlemleri uyguluyoruz. 

Konuya duyarlılığından dolayı okurunuza ve konuya bize ilettiğiniz için size teşekkür eder, esenlikler dileriz.

Osmangazi Belediyesi

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü YILDIRIM BELEDİYESİ’NDEN CEVAP VAR

Sayın Sevinç Çelebi,

18 Haziran 2018 tarihli gazeteniz köşesinde yayımlanan “Boş Araziler Çöp Yığını” başlıklı okur şikayeti incelenmiştir.

Çınarönü Mahallesi 2. Çilek Sokak’ta bulunan boş arsaların temizliği Belediyemiz Temizlik İşleri ekiplerince ivedilikle yapılmıştır.

Bilgilerinize sunarız.

Yıldırım Belediyesi

Basın ve Yayın Müdürlüğü