Bir camia düşünün ve onun kongre kararıyla seçilen bir başkanı, yönetimi. 2 senedir duyduk bunları artık “Para yok, kaynak bulalım. Herkes destek olsun, tabanca gibi takım kuracağım” Artık vallahi ben dahil bunalttın be başkanım camiayı. Para olmadığını sen biliyorsun zaten.

Seçimden önce diğer adaylara hitaben “Bu kadar borç var nasıl olacak?

Bırakın bana bizim kaynağımız hazır” diyordun da sorsak “Hatırlamıyorum” diyeceksin.

Stadyum isim hakkıyla alakalı “Stadyum ismini satarsak bu iş çözülür” lafını ben 5 senedir duyuyorum Sayın Başkan!

Recep Bölükbaşı da, Erkan Körüstan da, siz de bunu defalarca kez söylediniz de ben mi satacağım bu isim hakkını?

Bu göreve koşar adım giden sizler satacaksınız. O kadar talihsiz bir açıklama oldu ki “Yönetimde ki arkadaşlar hayal kırıklığına uğrattı. Beklediğim katkı çıkmadı” yahu başkanım mahalle takımı yönetmek için kadro kurulmuyor.

Bu adamların parası olmadığını siz bilmiyor’muydunuz?  Fabrika çalışanı listeye yedeklerden giriyor, kulübün arabasıyla sağda, solda geziyor ve millete forma, eşofman dağıtıyor.

Bu adam son 10 senedir her yönetimde var. Belli ki ya çok sağlam dayısı var, ya da gizli milyoner. Anlamadık ki! Bu işler gazeteciyi oraya sokmayarak olacak işler değil.

Demek ki vakti zamanında yönetiminde bulunduğunuz dönemde de Bursa Hakimiyet’teki arkadaşlarımızı yapılanlarda sizin eseriniz. Ben 2 senedir destek olunacağı zaman oluyorum, olunmayacağı yerde de olmuyorum. Ben Bursasporluyum sayın başkan. Bir sözüm de diğer aday olanlara. Şimdi Ali Ay için oy atanlara her yerde hakaret ediliyor.

Ne olursa olsun bir şekilde katkısı olmuş, para koymuş ve uğraşmış bir adam. Peki aday olmadan önce veya olduktan sonra 5 kuruş katkısı olmayan adaylara atılan oylar? Ahmet Bozdemir loca alacağım dedi ve bunun somut adımını attı.

Hüseyin Akdemir ve Lemi Keskin siz neden bir şey yapmıyorsunuz? Sonra ben Bursasporluyum...

Tabi ki  yersen…