İnegöl mobilyası dünya ile buluşuyor etkinliklerinin açılış galasında heyecan vardı. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ ABD'li ticaret ateşelerinden oluşan konuklarına yapılacak sunum için simultane tercüme odası dahil bütün hazırlıkları tamamlamışlar ve konuklarını bekliyorlardı.

Geçen yıl İnegöl Mobilyasını Afrika ile buluşturma etkinliğinden sonra bu yıl da İnegöl Mobilyası ABD ile buluşuyor teması işlenmiş ve her sene bir kıta olmak üzere bütün kıtaları İnegöl ile buluşturmak hedeflenerek mobilyada dünyada marka olması hedeflenmiştir.

İnegöl Mobilya Sanayisinin kanatlarında tarım, kültür, turizm konularında yükselerek hak ettiği yere geleceğini düşünüyorum.

Bugün başlayacak olan Türkiye'nin, Bursa'nın ve dahi bu başarının kaynağı İnegöl'ün gururu olan 36’ncı MODEF EXPO Fuarı kapılarını Dünya’ya açılışının ilk adımı İnegöl'ün bütün sektör paydaşlarını görmenin mümkün olduğu böyle toplantıları organize etmek için vizyon gerekir ya! Bu vizyon ve algıyı İnegöl'de görmenin mutluluğunu yaşıyorum.

Konuklar, Mobilya dünyasını gezerken duygularını tahrik edecek, İnegöl'ün doğal güzelliklerinin de farkına varacaklardır ve eminim ki; bu etkinlik ile sadece mobilya değil, doğal güzellik olarak hatıraları arasına silinmeyecek bir şekilde var olacaktır.

Sunum öncesi kulaklarımızda yankılanan FaridFarjad'ın mucize kemanının nağmeleri gecenin unutulmaz sahnelere tanık olacağının işaretiydi.

Bugün gezeceğim Fuar alanından izlenimlerimi yarın paylaşacağım…