Koskoca bir seneyi daha heba etmeden, aleme bizleri güldürmeden… Yapmayın, elinizi vicdanınıza koyun!

Yönetim ‘suçsuz’ diyen yok kendisi bile başkanın her şeyi kabul ediyor. Ancak hala daha aynı hataları yapıyor orası ayrı.

Sen, ben, o küserse bu takıma o tribünler dolmaz ve bu sene istenmeyen bir sonuç alınırsa o zaman kendini köprüden de atsan fayda yok. Ne yapalım yani başkan transfer yapmadı diye sırtımızı mı dönelim? Sen hiç yemek yapmadı diye annene küstün mü?

Yapmayalım ağabeyler, arkadaşlar, kardeşler bu takım babamızdan bize miras olduğu gibi bizden de evlatlarımıza miras kalacak.

Senin evladın maça giderken aklında babam bile umursamıyor bana ne demeyecek mi?

Elinizi vicdanınıza koyun ve unutmayın: Bu sene bu takımı taraftar ayakta tutacak. Transfer var beyler yerinde topçular alındı.

Şimdi 3 transfer daha gelecek, ancak unutmayın önceki senelerde neler yaşandı yanlış transferde. Bizde istiyoruz tribünde oturduğumuzda sahada yıldızları ancak 2 sezon sonra ana haber bültenlerinde “Bir yıldız kaydı” haberleri görmek istemiyorum.

2004’te olduğu gibi ıssız kuytu köşelerden ağlayarak dönmek istemiyorum. Beni bilen bilir bu yönetime en sert yazılar benim tarafımdan yazıldı şimdiye kadar. Ancak şuanda bu yönetime sallamak çözüm değil.

8.000 kombinenin 5.000’i BTSO kaynaklı satıldıysa ve ‘store’da ancak 2.000 forma satıldıysa sanal alemde ben Bursasporluyum demenin mantığı yok yapma!.. Ben evladıma dik duruşu olan ve bu uğurda çok cefalar çeken bir takım tutmasını öğrettim; bırakın oda evladına bunu öğretsin