Ülkemizde çok sık rastlanan sorunlardan biri haline gelen kadınlara yönelik şiddet, taciz, tecavüz, çocuk istismarları, cinsel saldırılar,  ağır suçlar kapsamına giriyor ama gerçekten bu suçları işleyenlere ağır cezalar veriliyor mu. Bana göre hayır...

Terör suçlarına müebbet ceza verilmesi de beni tatmin etmiyor. Bu ülkenin bayrağına, milletine saldıranlar idam cezası ile cezalandırılmalıdır. Cinsel saldırılara yönelik cezalar ise gerçekten insan olarak açıklamakta zorluk çekiyorum. Bunun örneklerini sosyal medyada bulabilirsiniz.

Eğer bu ülkeye idam gelecekse önce Abdullah Öcalan canisinden başlamak gerek. Nitekim kendisi kundakta ki bebeklere kıyan, sayısız aileyi katletmiş, katlettirmiştir.

Terör, cinsel suçlar, çocuk istismarları gibi suçları işleyenler, vatanımıza milletimize zarar veren bu mahluklar idamında ötesinde bir şekilde infaz edilmelidirler.

Toplumun huzur ancak böyle sağlanacaktır.

Günümüzde ağır suçlara verilen kararlar caydırıcı nitelikte değildir. Son zamanlarda kadınlara yönelik taciz, tecavüz olayları artmış ve bu suçu işleyenlere caydırıcı cezalar çok nadir verilen bir hal almıştır. Türk Ceza Kanunu’nun yeniden yapılandırılması, ağır suçlara verilen cezaların caydırıcı olması lazımdır. Çocuk istismarlarında da aynı vahim sonuçlar ile karşılaşmaktayız.

Yargı sistemimizin yeniden yapılandırılması gerekmektedir. Tecavüzcülerin serbest bırakıldığı, terör örgütü üyelerinin tutuksuz yargılandığı bir adaleti kabullenmek mümkün değildir. Askerime, polisime gözünü kırpmadan kıyanlara da en üst düzeyde infaz yapılması gerekmektedir.

Ülkemizin kanayan yarası haline gelen 'adalet' sorunu artık kan kaybından ölme aşamasına gelmiştir.

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de NUTUK‘da söylediği her şeyi uygulamaya aldığımızda Türk Gençleri olarak vatanımızda huzur ve adaleti sağlayacağımıza inanıyorum.

Bunu başarabilmenin yolu çalışmak ve çok çalışmaktan geçiyor. İleride FETÖ'nün uşağı olmayan hakimler, savcılar ve önemli devlet adamları yetiştireceğiz buna gönülden inanıyorum. Yeni neslimizin başarılı olması ve bu adaletsizliklere bir son vermesi en büyük temennimiz. Bir de eğitim meselesi var ki sormayın gitsin... Okuyan, araştıran, sorgulayan bireylerin azalması da ülkemizde yaşanan bu ağır suçların oranı ile doğru orantılıdır. Yanılıyor muyum!..