A Gazete Özel

VATANDAŞLAR MEYDANDA

İsrail'in Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesi'ne yönelik saldırısında 500 kişinin hayatını kaybetti. Bursa siyasetinin liderlerinden kınama mesajları gelirken, Bursalı vatandaşlar 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda toplanarak İsrail’in yaptığı insanlık suçuna tepki yağdırdı. Türkiye ve Filistin bayraklarıyla meydana gelen vatandaşlar sloganlar attı, tekbir getirdi.

IMG-20231018-WA0003

SİYASET DÜNYASI TEPKİLİ

ALİNUR AKTAŞ- Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı

Gazze’de insanlık ayaklar altında… Kadın, çocuk, sivil demeden hastane bombalayarak masum canları acımasızca katletmek soykırımdır, vahşettir. Bu vahşet ivedilikle durmalı!

alinur1

TURGAY ERDEM- Nilüfer Belediye Başkanı

Gözlerimizin önünde naklen bir soykırım yaşanıyor ama gözler kör vicdanlar sağır. Bir hastaneye füzeyle saldırıp o hastaneye sığınan yüzlerce insanı katletmek ne demek? Hani savaşın bile bir hukuku vardı? Sözün ve insanlığın bittiği yerdeyiz. Ardarda işlenen bu savaş suçlarına dünya daha fazla kayıtsız kalamaz, kalmamalı!

erdem-2

ALPER TABAN- İnegöl Belediye Başkanı

Seni yok sayacaklar, sen daha çok var olacaksın. Hastane bombalamak savaş suçudur. Yaktığın kadar yanasın inşallah İsrail.

taban

MUSTAFA DÜNDAR- Osmangazi Belediye Başkanı

Herkes susar biz susmayız, biz Türkiye'yiz! 400 yıl Kudüs’e adaletle hizmet etme bahtiyarlığına nail olan bir ecdadın torunları olarak, bizler her zaman Filistin'in yanında olacağız. Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan’ın çağrısı inşallah karşılık bulacak.

dündar-1

ÖNDER TANIR- Kestel Belediye Başkanı

Yıllar akıp gidecek, tarih eli kanlı İsrail devletinin ne kadar vahşi ve katil bir zihniyet olduğunu hep yazacaktır! Filistin’i kana bulayan İsrail’i şiddetle kınıyorum.

tanır

OKTAY YILMAZ- Yıldırım Belediye Başkanı

İşgalci İsrail, dünyanın gözü önünde İNSANLIK SUÇU işlemeye devam ediyor. Bugün Al-Ahli Hastanesi bombalandı. Yüzlerce can, şehit oldu. Dünyanın sessiz kaldığı bu SOYKIRIM'ın elbet bir gün HESABI SORULACAKTIR.

yılmaz

MEHMET UĞUR SERTASLAN- Gemlik Belediye Başkanı

İsrail’in Gazze’deki El-Ehli Baptist Hastanesine düzenlediği hava saldırısı savaş suçudur. Sivillere yönelik bu saldırıyı düzenleyen İsrail devletini kınıyor, yaşanılan bu durumun en kısa sürede sona ermesini diliyorum.

sertaslan

KAYIHAN PALA- CHP Bursa Milletvekili

İsrail devleti insanlığa karşı suç işlemeye devam ediyor! Gazze’de yaşayanlara karşı yapılan saldırıların yanı sıra hastanelere yapılan saldırılar da insanlık tarihine kara bir leke olarak geçiyor…

pala

Staj ve Çıraklar Sigortası Mağdurları Murat Kurum’la buluştu Staj ve Çıraklar Sigortası Mağdurları Murat Kurum’la buluştu

YÜKSEL SELÇUK TÜRKOĞLU- İYİ Parti Bursa Milletvekili

Şiddetle kınıyor, dünya kamuoyunu harekete geçirecek uluslararası boyutta önlemlerin derhal alınıp bu katliama bir son verilmesini yüksek sesle dile getiriyoruz. Kahrolsun terör, kahrolsun İsrail’in barbarlıklarla dolu namert savaş anlayışı.

türkoğlu

REFİK ÖZEN- AK Parti Bursa Milletvekili 

Daha nasıl insanlık suçu olabilir. Sözün bittiği yerdeyiz… Katil, terörist İsrail….

Ekran Resmi 2023-10-18 17.26.17

İSMET BÜYÜKATAMAN- MHP Bursa Milletvekili

İsrail’in sivillere saldırısına karşı çıktığımız gibi Hamas’ın da sivillere saldırmasına karşı çıkıyoruz. Biz katledilen masumların kimlik kartlarına, derilerinin rengine, kökenlerinin çeşitliliğine, dini ve milli aidiyetlerine, nerede doğup nerede yetiştiklerine bakmıyoruz. Devlet Bahçeli...

büyükataman

Editör: Ezgi Özdaş