Her mağlubiyet sonrası gösterilen tepkilere cevap olarak, Rize maçı sonrasında da yönetim kurulu toplantısı gerçekleşti. Ardından çıkıp ‘Sene sonuna kadar kongre kararı yok, birlik beraberlik şart’ demek nasıl bir akıl tutulmasıdır. Allah göstermesin bu akşam Beşiktaş taraftarının 10 sene sonra Orhangazi’yi geçip Bursa'yı görecek olması ve aynı müsabakanın Beşiktaş ve Bursaspor takımları için olan önemini kavrayabiliyormusunuz? 

Olası bir Beşiktaş galibiyetinde neredeyse şampiyonluk turu geliyor ve Bursaspor'un Allah göstermesin olası bir mağlubiyetinde ve rakiplerinin kazanması durumunda kabus başlıyor. Ben bu kabusu görmek istemiyorum, bunu bize yaşatan emeği geçen şampiyonluk hesapları yapan şampiyonluk kutlayan şehirden Akhisar Belediye'nin galibiyetini kutlayan şehre dönüştüren kim varsa Hakkımı helal etmiyorum…

Mevcut başkan ya da yeni seçilecek başkana buradan açık açık sesleniyorum: Halil Özyürek ve Sezer Sezgin gibi insanları bırakmayın, bu şehrin ve bu kulübün geleceği bu tip genç yöneticilerin elinde unutmayın!

Buradan bütün Türkiye spor camiasına seslenmek istiyorum kimse bizi yanlış anlamasın bu takım arenada 6-0 yenildiğinde tribünde Türkiye'ye tribün dersi veren Ankara'da kupa finalinde Fenerbahçe'den 4 yediğimizde yine bütün Türkiye'nin konuştuğu tribünler aynı tribünler.

Kimse kusura bakmayacak… Türkiye'nin bana göre gelmiş geçmiş ve gelecek senelerdeki en iyi tribünü Bursaspor tribünleridir.   Bu akşamki Beşiktaş maçında stadı full doldurup yine takımı destekleyecek aynı kişilerdir inşallah nice şampiyonluklar bizlere nasip olur.