Bursaspor Kulüp Başkanı Ali Ay çıkıyor diyor ki: “Sene sonuna kadar kongre kararı almayı düşünmüyorum.”

Affedersin başkanım, bir soru sormak istiyorum yüksek müsaadenle, malum müsaade almadan soru sorulmuyor size:

Olmaz ya, velev ki sene sonu korkulu bir rüya yaşadık, bu dünyayı bize yaşattınız… Affedersiniz ama nasıl gideceksiniz bırakıp?

‘Son 4 haftalık periyodu güzel bir şekilde değerlendirelim’ diyorsunuz. Hadi değerlendirelim… Camia birlik beraberlik içerisinde olsun, günlük güneşlik olsun; hiçbir şey yaşanmamış varsayalım… O kadar gol yenmemiş, hezimetlere uğramış köy takımlarının bizle dalga geçmesini kulak ardı edelim. Peki, ya sonra rakipler 4’te 4 yapar. Biz 5 puan alamazsak sonra ne olacak?

Ben burasını merak ediyorum. Hepsini geçtim size bırakın diyen yok ki güven tazeleyin, ama doğru siz daha kendinize güvenmiyorsunuz ki camianın size güvenmesini bekleyeceksiniz…

Ben gerçekten size zerre kadar güvenmiyorum. Hiç kusura bakmayın, sizde o özgüveni görmediğim sürece size güvenmiyorum.

Kongre kararı almadığınız sürece size inanmıyorum, sizin yüzünüzden yönetim içerisinde başarılı olan insanların karardığı sürece yine size güvenmeyeceğim…

Ben Fatih Akkuş,22 senedir bu camianın bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Birçok başkan, onlarca teknik adam, binlerce futbolcu görmüş bir yürek olarak.

Şu anda Bursaspor'un ligde kalmasını sağlayan Hamza Hamzaoğlu'nun almış olduğu puan ve puanlar ne yazık ki bundan 2 ay önce yapmış olduğum görüşmeler ve kurmuş olduğum öngörü ile bu durumun buralara geleceğini yazmıştım. O yazıları da tek tek okuyabilirsiniz.

Hangi takıma kaç puan bırakacağımızı bile belirtmiştim. Ne yazık ki haklı çıktım ve haklı çıkmaya da devam ediyorum. Siz Eğer ki taraftarın sözünü dinleseydiniz şu anda bu takım bu durumda değil, bu taraftar size bu kadar öfkeli olmazdı.

Sene başında size güvenen insanların, şu anda gırtlak patlatıp ‘istifa’ diye bağırdığını görmek beni üzüyor. Sizi üzmüyorsa bu sizin sorununuz, bizim değil!..

 

Devamı yarın…