Süper Ligde geride kalan maçlarda 2 mağlubiyet 1 beraberlik alan Timsahlar , oynadığı Beşiktaş deplasmanında göze hoş  gelen futbol  sergiledi. 

İlk hafta Başakşehir deplasmanındaki kötü oyun ve mağlubiyet sonrası Timsah Arena'da  Alanya engelini güzel futbolla aşan Bursaspor, son şampiyon Beşiktaş deplasmanında yenilmesine rağmen benden geçer not aldı.

Badu ,Delarge ikilisi Bursa ya can suyu olmuş görünüyor.

Batalla her zamanki liderliği ve duruşuyla takımı önde tutmayı seviyor. Beşiktaş maçı özelinde orta alana daha iyi yayılan yeşil beyazlılar , kanatlarda etkili olmaya çalışırken Stancu ve Deniz ile ciddi ataklar gerçekleştirdi.

Kontra atak konusunda da agresif gelişim gösteren Bursaspor, son vuruşları da aktif hale getirirse lig de ilk 5 e tırmanabilir.

Eksik yönleri fazla olmasına, 3 haftada 2 kez yenilmesine rağmen Bursaspor'da geleceğe dair güzel şeyler gördüm. Bu takım daha diri oyun ve Hocanın istediği agresif futbolu 3-4 hafta içinde oturtur.

Türk futbolunun genel sorunu da ligler ne kadar erken açılırsa açılsın, takımlar ne kadar eski futbolculardan da kurulu olsun yine de toparlanması ve lige oturması en az 4-5 hafta sürüyor. Bu sebeptendir ki Avrupa ya ön elemelerle erken veda ediyoruz. Örnek; Galatasaray ve Fenerbahçe...

Bursa taraftarı heyecanını ve takıma olan sevdasını hiçbir zaman kaybetmez. Gönlü fikri her zaman yeşil beyazdır ve formaya aşıktır. Formayı seven ve o formaya ter akıtan her futbolcuyu  bağrına basar. Ben bu sezon Bursaspor'un o forma için savaşan futbolculardan kurulu olduğuna inanıyorum.

Bursaspor milli maç sorası evinde oynayacağı Aksihar ve deplasmandaki Yeni Malatya maçıyla puanları toplamaya başlayacaktır.

Süper ligin 3 haftalık değerlendirmesini yarınki yazımda bulacaksınız.

30 Ağustos Zafer Bayramı ve

Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum...