Hani eğitimi en iyi siz bilirsiniz ya! Ondandır on dört yılda eğitimi bin bir kılığa sokmanız. Hala eğitimi başta siz beğenmiyorsunuz ama çözüm de bulamıyorsunuz. Çünkü düşünmek size zor geliyor.

Siz üretmemeye yeminlisiniz çünkü öyle bir niyet fıtratınızda yok. Sizin bu haliniz en çok iktidara zarar veriyor biliyor musunuz Ey Bürokratlar?

Ne kokar ne bulaşır cinsinden bu haliniz, emret demek için sırada beklemeniz, yanlışlara itiraz etmemek için konuşmamanız, hataları görmemek için gözlerinizi kapamanız, sorunları konuşmamak için susmanız yetti artık!

Sallabaşını, al maaşını cinsinden 657’li olmak sizin açık kimliğinizdir.

Sahi! Sizin çocuğunuz var mı? Hani sabahları güneş doğmadan zorla uyandırılan, gözleri kapalı kahvaltı eden okula servisinin farı ile gözleri kamaşan çocuğunuz yok mu sizin?

Bir ülkenin geleceği eğitimdedir. Ne ekerseniz onu biçeceğinizi artık bal gibi biliyorsunuz. Yıllarca FETÖ ektiniz 15 Temmuz’da ihanet ve kan biçtik.

Bizim çocuklarımız için eğitimi sayenizde milli bile yapamadık ki evrensele ulaşalım.    

Bir inat uğruna belki de gizli hesaplarınız var bilmiyorum ama çocukları karanlıkta okula göndermeye vicdanınız nasıl razı geliyor.

İleri saat uygulamasına devam ederek ilerleyeceğinizi mi sanıyorsunuz? Ülkemiz refaha mı erecek? Başımız göğe mi erecek?

Biz büyüklerin bile vücut kimyası değişti. Metabolizmalarımız uyum zorluğu çekiyor. Dünya ile normal dışı saat farklarının yarattığı ahenk de cabası oldu. Bilgisayarlarımız bile inatla kendi kendine normal saate dönüyor ama siz hala duruyorsunuz?

Bir iyilik yapın ve saatleri normale çekme konusunu bir daha düşünün. Her şey bir yana da çocuklarımız karanlığa değil, güneşe günaydın desin!