Ben bugün çok güldüm… Allah neşemizi bozmasın!

Sizlerin de böyle güldüğü vakitleri görmek nasip olsun bizlere.

Sanmayın bunu dalga geçmek için söylüyorum ben ciddiyim. Yahu koskoca Bursa ve Bursaspor taraftarı ile dalga geçmenin bile bir adabı vardır. Vakıfköy’de eskiden haşerat olarak sadece fare yada tahtakurusu olurdu. Özlüce’de ise yeni haşeratlar türedi:Menajer… Yeni bir canlı türü.

Tanıdığı samimi olduğu gazeteci ya da basın personelini arayıp, “Kardeşim bizim bir topçu var şunun adını Bursaspor ile bir çıkaralım ya tutarsa” diye ortalıkta gezen çok. İlaçlama şirketleri çaresiz. Belediyenin bu işlerle uğraşan personelleri çaresiz. Taraftar garibim zaten çaresiz. Bu durumda ne yapmak lazım. Sadece gülüp geçmek lazım, neden mi?

Açın sosyal medyayı da bir bakın kendisinin Bursa ve Bursaspor sayfası olduğunu zanneden sayfalar ve onların Bursaspor ile uzaktan yakından alakası olmayan adminleri. Ne yazık ki bu tip kuruluş ve kişiler oldukça taraftar daha çok heyecanlanır.

İşte ben ve benim gibiler buna gülüyor. Yapmayın kardeşim günahtır. İnsanları aldatmayın kandırmayın hele hele duygularıyla oynamayın Allah katında hesabını veremezsiniz.

Volkan Şen dönmek istemiş, Ozan Tufan haber yollamış. Yalan inanmayın! Adam her maç eziyet görecek gelir mi? Hain diyecekler aşağılayacaklar… Gelir mi? Zaten gelmesin gerekte yok aslında. Fakat devlet kurumuna işe girecekmiş gibi haber bekleyen taraftar ile dalga geçmek yakışmıyor sizlere.

Bugün git yarın gel haberleriyle bu işler olmaz. Klavyeyi eline alan döktürüyor “Ben Arfa Bursaspor’da” diye… Sonra yalanlanıyor! “Ben Arfa’nın karısı Türkiye’ye olmaz dedi” deniyor… Bu nasıl haberciliktir. Ben Arfa ile görüşemeyen, adını sadece gazetelerde gören sen; tut ki karısına ulaştın. İşte ben buna çok güldüm. Bir haber yaptın attın… Yalanı tutmadı bari yalanlamayı sen yapma bir insan kendi kendini rezil edermi yahu? Sadece dün 4 yeni futbolcu ismi geçiyor ortalıkta. İki tanesi sıcak bakıyor. Bir tanesi imzalıyor. Bir tanesi ailesini ikna etmeye çalışıyor. Adam 7 milyona imza atacak, ailesini ikna edemeyecek öyle mi! Allah aşkına yapmayın, bizim aklımızla alay etmeyin… Yoksa gerçekten ummadığınız yerden taş yersiniz.