Haftaya Ay Boğa burcunda devam ediyoruz. Ayın Boğa burcunda olduğu zamanlarda ise daha sakin, ortamı sindirmeye çalışacağımız iki günün ardından,  Salı günü Ay İkizler burcuna geçiyor. İletişim konularının devrede olacağı iki günlük sürecin ardından Perşembe günü Ay Yengeç burcuna geçiyor. Cuma günü sabah 06.00 Yengeç Burcunda Parçalı Güneş Tutulması meydana geliyor. Genelde 6 ay gibi uzun bir süreci kapsayan tutulmalar, kadersel etkilerin özellikle bu tutulmada aile temalarının ön planda olabileceği yeni başlangıçların gündeme geleceği zorunlu bitişlerin yaşanacağı durumlara işaret ediyor. Cumartesi, günü Ay Aslan Burcuna geçiyor. Yaratıcı gücün harekete geçeceği özgüven ve neşenizin artacağı gerilimden uzak kalmanız temennisiyle, haftayı tamamlıyor olacağız. Bu hafta nasıl geçecek burçları nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim.

Koç ve Yükseleni Koç olanlar: Pazartesi günü para ile ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri medya, yayıncılık, iletişim konularına yoğunlaşabilir, Perşembe ve Cuma günleri aile, ev, arsa konuları yeni oluşumlara girebilirsiniz. Hafta sonu ise hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar: Pazartesi günü kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri para, kazancınız ile ön planda olacağı sürecin ardından, Perşembe ve Cuma günleri iletişim ile ilgili yeni oluşumlar gündeme gelebilir. Hafta sonu ise ailenizle birlikte vakit geçirebilir, hanenizde değişimler planlayabilirsiniz.

İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar: Pazartesi günü perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri kendinize vakit ayırabilir, yeni girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri para, kazancınız ile ilgili yeni konular gündeme gelebilir. Hafta sonu ise İletişim konularının aktif olabileceği hafta sonuna hazır olun.

Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar: Pazartesi günü kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilir, Haftanın diğer kalan günlerinde ise maddi konuları irdeleyebilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar: Pazartesi günü iş ve kariyer alanında hareketlenme gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi yeni sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilir, Haftanın diğer kalan günlerinde ise kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.

 

 

Başak ve Yükseleni Başak Olanlar: Pazartesi günü eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri iş ve kariyer alanında hareketlenmeler olabilir. Perşembe ve Cuma günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilir yeni oluşumlara girebilirsiniz. Haftanın diğer kalan günlerinde ise Perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.

Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar: Pazartesi günü borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Salı ve Çarşamba günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konularla meşgul olabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri iş ve kariyer alanında yeni girişimler, hareketlenme gündeme gelebilir. Haftanın diğer kalan günlerinde ise Kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.

Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar: Pazartesi günü ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri borç, alacak verecek miras konuları ile meşgul olabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konularda yeni oluşumlara girebilirsiniz. Haftanın diğer kalan günlerinde ise iş ve kariyer alanında planlama yapabilirsiniz.

Yay ve Yükseleni Yay Olanlar: Pazartesi günü çalıştığınız yerde astlarınız, çalışma ortamınız ve sağlığınız ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konularda yeni oluşumlar gündeminizi meşgul edebilir. Haftanın diğer kalan günlerinde ise eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gündeminize gelebilir.

Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar: Pazartesi günü hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri çalıştığınız yer, astlarınız varsa evcil hayvanlarınız ilgili konularda yenilikler gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilir yeni adımlar atabilirsiniz. Haftanın diğer kalan günlerinde ise borç, alacak verecek miras ile ilgili konularda gündeme gelebilir.

Kova ve Yükseleni Kova Olanlar: Pazartesi günü aile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri çalıştığınız yerde astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular yeni oluşumlara girebilirsiniz. Haftanın diğer kalan günlerinde ise ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.

 

 

Balık ve Yükseleni Balık Olanlar: Pazartesi günü yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konuları ön plana alabilir, Salı ve Çarşamba günleri aile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilir, çocuklarınızla ilgili yeni kararlar almanız gerekebilir. Haftanın diğer kalan günlerinde ise çalıştığınız yerde astlarınız, sağlığınız varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.