Pazartesi günü Ay Boğa Burcunda hareket edecek. Ay Boğa Burcunda olduğu zamanlarda sakin, ortamı sindirmeye çalışacağımız, dinlenme estetik değerlere vakit ayırmak için uygun zamanlardır. Salı gününden Perşembe sabah saatlerine kadar Ay ikizler burcunda olacak. Ay ikizler Burcunda hareket ettiği zamanlarda iletişim konularının devrede olacağına işaret etmekte. Perşembe günü sabah saatlerden Pazar sabah saatlerine kadar Ay Yengeç Burcunda hareket ediyor olacak. Özellikle aile, yuva temalarının ön planda olabileceği durumlara işaret ediyor. Ayrıca Cuma günü Akşam saatlerinde Ay Yengeç Güneş Oğlak Burcunda Ay Tutulması meydana geliyor.  Pazar günü ise Ay Aslan burcunda hareket ediyor olacak. Ay Aslan Burcunda olduğu zamanlar Yaratıcı gücün harekete geçeceği özgüven ve neşenizin artacağı daha çok hobiler, çocukların ön planda olacağı konular gündeme gelebilir.  Haftanın geneline baktığımızda;

Koç ve Yükseleni Koç olanlar: Pazartesi günüpara ile ilgili konular gündeme gelebilir.Salıgününden Perşembesabah saatlerine kadaryakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz.Cuma sabah saatlerinden Pazar Sabah saatlerine kadar aile yuvanızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Pazar günün devamın da ise hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar:Pazartesigünü kendinize vakit ayırabilir girişimsel işlemlerle ilgili fikirsel aktivitelerde bulunabilirsiniz.Salı gününden Perşembe sabah saatlerine kadar para ile ilgili konular gündeme gelebilir.Cuma sabah saatlerinden Pazar Sabah saatlerine kadaryakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz.Pazar günün devamın da iseaile yuvanızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar: Pazartesigünü bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak izole olmak isteyebilirsiniz.Salı gününden Perşembe sabah saatlerine kadarkendinize vakit ayırabilir girişimsel işlemlerle ilgili fikirsel aktivitelerde bulunabilirsiniz.Cuma sabah saatlerinden Pazar Sabah saatlerine kadarpara ile ilgili konular gündeme gelebilir.Pazar günün devamın da iseyakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz.

Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar:Pazartesigünükulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.Salı gününden Perşembe sabah saatlerine kadar bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak izole olmak isteyebilirsinizCuma sabah saatlerinden Pazar Sabah saatlerine kadar kendinize vakit ayırabilir girişimsel işlemlerle ilgili fikirsel aktivitelerde bulunabilirsiniz.Pazar günün devamın da isepara ile ilgili konular gündeme gelebilir.

Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar:Pazartesigünüiş ve kariyer alanın da yeni planlar yapabilirsiniz.. Salı gününden Perşembe sabah saatlerine kadarkulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.Cuma sabah saatlerinden Pazar Sabah saatlerine kadar bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak izole olmak isteyebilirsiniz.Pazar günün devamın da isekendinize vakit ayırabilir girişimsel işlemlerle ilgili fikirsel aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Başak ve Yükseleni Başak Olanlar:Pazartesigünüeğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.. Salı gününden Perşembe sabah saatlerine kadariş ve kariyer alanın da yeni planlar yapabilirsiniz.Cuma sabah saatlerinden Pazar Sabah saatlerine kadarkulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.Pazar günün devamın da isebulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak izole olmak isteyebilirsiniz.

Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar:Pazartesigünüborç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Salı gününden Perşembe sabah saatlerine kadar eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.Haftanın diğer kalan günlerinde iseiş ve kariyer alanın da yeni planlar yapabilirsiniz.Pazar günün devamın da isekulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.

Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar:Pazartesigünüikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.Salı gününden Perşembe sabah saatlerine kadarborç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.Cuma sabah saatlerinden Pazar Sabah saatlerine kadareğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.Pazar günün devamın da iseiş ve kariyer alanın da yeni planlar yapabilirsiniz.

Yay ve Yükseleni Yay Olanlar:Pazartesigünüsağlığınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Salı gününden Perşembe sabah saatlerine kadar ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.Cuma sabah saatlerinden Pazar Sabah saatlerine kadarborç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.Pazar günün devamın da iseeğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.

Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar:Pazartesigünühobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz.. Salı gününden Perşembe sabah saatlerine kadar sağlığınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.Cuma sabah saatlerinden Pazar Sabah saatlerine kadarikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.Pazar günün devamın da iseborç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

Kova ve Yükseleni Kova Olanlar:PazartesigünüAileniz yuvanızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.Salı gününden Perşembe sabah saatlerine kadar hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz.Cuma sabah saatlerinden Pazar Sabah saatlerine kadarsağlığınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.Pazar günün devamında isekadar ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.

Balık ve Yükseleni Balık Olanlar:Pazartesigünü yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz. Salı gününden Perşembe sabah saatlerine kadarAileniz yuvanızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.Cuma sabah saatlerinden Pazar Sabah saatlerine kadar hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz.Pazar günün devamında isesağlığınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.