Bu hafta genel olarak, haftanın ilk günü Ay Uranüs karşıtlığı ile devam ediyor. Ani beklenmedik olaylarla karşılaşılabilir, temkinli olmakta fayda var. Perşembe günü Jüpiter ay kavuşumu ile daha kendinizi daha iyi hissedebilir çevrenizden destek görebilirsiniz. Cuma Sabah saatlerine duygusal çalkantılar yaşanabilir dikkat. Hafta sonu ise daha içe çekilip yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Burçlara göre ise…

Koç ve Yükseleni Koç Olanlar: Pazartesi günü ay terazi burcunda ayın 7.ev yerleşimiyle ikili ilişkiler, ortaklıklar sözleşmeler konularında ani gelişmeler, Çarşamba günü ayın 8.ev yerleşimiyle borç alacak, miras konularında fırsatlar gündeme gelebilir. Cuma günü duygusal anlamda taşkınlıklara dikkat etmekte fayda var. Cumartesi-pazar günü ise daha çok eğitim, yüksek eğitim, yurtdışı konuları,  uzak yerlere seyahatler gündeme gelebilir.

Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar: Pazartesi günü ay terazi burcunda ayın 8.ev yerleşimiyle birlikte borç, alacak verecek miras ile ilgili beklenmedik konular gündeme gelebilir. Çarşamba günü daha çok ayın 9.ev yerleşimiyle birlikte yüksek eğitim, yurtdışı seyahatler, Hukuki konularla ilgili fırsatlar yakalayabilirsiniz. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günü ise daha çok kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Pazar günü arkadaşlarınıza vakit ayırabilirsiniz.

İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar: Pazartesi günü ay terazi burcunda ayın.5. evinizi etkilemesiyle çocuklar, hobiler konuları gündeme gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günü Ayın 6.ev yerleşimiyle iş yoğunluğunuz artabilir,  çalıştığınız yerde astlarla ilgili konular gündeme gelebilir.Cuma, Cumartesi ve Pazar günü ise ikili ilişkiler, otaklıklar, sözleşmelerle ilgili konularda temkinli olmakta fayda var.

Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar: Pazartesi günü ay terazi burcunda 4.ev yerleşimiyle birlikte aile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günü Ayın 6.ev yerleşimiyle birlikte hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla birlikte vakit geçirebilirsiniz. Eğlenceli aktivitelere katılabilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günü ise astlar, çalışanlar ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir.

Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar: Pazartesi günü ay terazi burcunda 3.ev yerleşimiyle birlikte yakın yerlere seyahatler, iletişim, yazmak gibi konular gündeme gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe Aile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir. Cuma, Cumartesi ve Pazar günü ise daha çok çocuklar, hobiler, eğlenmek gibi, güzel vakit geçirme açısından değerlendirebilirsiniz.

Başak ve Yükseleni Başak Olanlar: Pazartesi günü ay terazi burcunda 2.ev yerleşimiyle birlikte değerleriniz, para ile ilgili konular gündeme gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe yakın yerler seyahatler, projeler, iletişim konularında dikkatli olmakta fayda var. Cuma, Cumartesi ve Pazar günü ise aile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir.

 

Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar: Pazartesi günü ay terazi burcunda 1.ev yerleşimiyle birlikte kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günü daha çok ayın 2.ev yerleşimiyle birlikte değerleriniz, para ile ilgili ani çıkışlar yaşayabilirsiniz temkinli olmakta fayda var. Cuma, Cumartesi ve Pazar günü ise yakın yerlere seyahatler, projeler ve iletişim konuları gündeme gelebilir.

Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar: Pazartesi günü ay terazi burcunda ayın 12. evinizi etkilemesiyle birlikte bilinçaltı çalışmaları yapabilir, meditasyon gibi etkinliklere yönelebilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günü ayın 1.ev yerleşimiyle birlikte kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilirsiniz. Sportif aktivitelerde kazalara dikkat .Cuma, Cumartesi ve Pazar günü ise değerleriniz parasal alanınız etkileniyor.

Yay ve Yükseleni Yay Olanlar: Pazartesi günüay terazi burcunda ayın 11. evinizi etkilemesiyle birlikte arkadaşlarınıza vakit ayırabilir, etkinliklere katılabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günü12. evinizi etkilemesiyle birlikte içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmaları, meditasyon gibi konular zihninizi meşgul edebilir. Cuma, Cumartesi ve Pazar günü ise kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar: Pazartesi günü ay terazi burcunda ayın 10.ev yerleşimiyle birlikte iş ve kariyer alanında hareketlenme gündeme gelebilir Salı, Çarşamba ve Perşembe günü daha çok ayın 11.ev yerleşimiyle birlikte kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günü ise daha çok inzivaya çekilebilir yalnız kalmak isteyebilirsiniz.

Kova ve Yükseleni Kova Olanlar: Pazartesi günü ay terazi burcunda ayın9.ev yerleşimiyle birlikte eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeme gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günü ayın 10.ev yerleşimiyle birlikte iş hayatınız, kariyeriniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma, Cumartesi ve Pazar günü ise günü ise kulüpler, dernekler, sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.

Balık Yükselen Balık Olanlar: Pazartesi günü ay terazi burcunda ayın.8. evinizi etkilemesiyle borç alacak, miras konuları gündeme gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günü ayın 9.ev yerleşimiyle yüksek eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatlerle ilgili fırsatlar yakalayabilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günü iş hayatınız, kariyeriniz ile ilgili konular gündeme gelebilir.