Pazartesi ve Salı günleri ay Kova burcunda seyrine devam ediyor. İki günlük süreçte olaylara daha farklı bakacağımız değişime açık olacağımız iki günlük süreçten sonra Çarşamba ve Perşembe günleri ay Balık burcunda seyrine devam ediyor olacak. Duygusal hassas ve değişime adapte olmaya çalışacağımız birkaç günden sonra Cuma günü ay koç Burcuna geçiyor. Hafta sonu da dahil olmak üzere daha girişken, gözü pek ve enerjik haftayı tamamlıyor olacağız. Bu hafta nasıl geçecek burçları nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim.

Koç ve Yükseleni Koç olanlar: Pazartesi ve Salı günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Cuma günüyle birlikte hafta sonu daha çok kendinize vakit ayırabilirsiniz. Girişimlerde ve sportif aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri iş ve kariyer alanında hareketlenmeler olabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Cuma günüyle birlikte hafta sonu daha çok perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.

İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminizi meşgul edebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri iş ve kariyer alanında hareketlenme gündeme gelebilir. Cuma günüyle birlikte hafta sonu daha çok kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.

Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Cuma günüyle birlikte hafta sonu daha çok iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Cuma günüyle birlikte hafta sonu daha çok eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.

Başak ve Yükseleni Başak Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri çalıştığınız yerde astlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Cuma günüyle birlikte hafta sonu daha çok borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri çalıştığınız yerde astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma günüyle birlikte hafta sonu daha çok ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.

Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri aile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir Çarşamba ve Perşembe günleri hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Cuma günüyle birlikte hafta sonu daha çok çalıştığınız yerde astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir.

Yay ve Yükseleni Yay Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri medya, yayıncılık, iletişim konularında gündeminizi meşgul edebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri aile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir Cuma günüyle birlikte hafta sonu daha çok hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri para ile ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konuları gündeminize gelebilir. Dikkatli olmakta fayda var. Cuma günüyle birlikte hafta sonu daha çok hobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz.

Kova ve Yükseleni Kova Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri para ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma günüyle birlikte hafta sonu daha çok yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konuları gündeminize gelebilir.

Balık ve Yükseleni Balık Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri kendinize vakit ayırabilirsiniz. Girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz. Cuma günüyle birlikte hafta sonu daha çok para ile ilgili konular gündeme gelebilir.