Haftaya Ay Terazi burcunda başlıyoruz. İkili ilişkilerin ön planda olduğu karşı tarafa odaklanacağımız, paylaşımlarda bulunacağımız ve daha temkinli olmamız gerekirken, Pazartesi günü öğle saatlerinde Ay burç değiştiriyor ve Akrep burcuna geçiyor. Çarşamba gününe kadar Ay Akrep burcunda olacak. Ayın Akrep burcunda olmasıyla gizemli, sezgisel, kriz yönetimi gibi konularda gelişim kaydedilebilir. Çarşamba günü öğleden sonra Ay burç değiştiriyor ve Yay burcuna geçiyor. Heyecanlı iyimser havanın eseceği, yurtdışı, yüksek eğitim temalı konular gündeme gelebilir. Hafta sonu ise Ay Oğlak burcunda olacak. Hedefe odaklanacağımız, disiplinli ve kararlı olacağımız bu süreçte Ayrıca Pazar günü Oğlak burcunda Yeniay meydana geliyor. Yeniay zamanları yeni oluşumlara başlamak için uygun zamanlardır. Yeniaydan bir gün sonrası eylemleri başlatmak daha uygun görülmüştür. Öncesinde 2019 yılınızın en güzelliklerle geçmesini diliyor ve bu hafta nasıl geçecek. Burçlar nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim

Koç ve Yükseleni Koç olanlar: Pazartesi günü ikili ilişkiler, otaklıklar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri borç alacak verecek miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri eğitim, yüksek eğitim, yurtdışı temalı konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Hafta sonu ise kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir.

Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar: Pazartesi günü çalışma hayatınız, sağlığınız gündeme gelebilir. Yoğun, verimli ve çözüm odaklı çalışabilir, çalışmalarınızın sonucunu görebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkiler, otaklıklar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri borç alacak verecek miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonu ise yüksek eğitim, yurtdışı temalı konular gündeme gelebilir.

İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar: Pazartesi günü çocuklarınıza, hobilerinize, eğlenceye vakit ayırabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri çalışma hayatınız, sağlığınız gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkiler ortaklıklar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Hafta sonu ise borç alacak verecek miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar: Pazartesi günü aile, ev, arsa konularında nihai kararlar verebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri çocuklarınıza, hobilerinize, eğlenceye vakit ayırabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri sağlığınız, çalışma ortamınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Hafta sonu ise ikili ilişkiler ortaklıklar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar: Pazartesi günü yakın yerlere seyahatler, medya yayıncılık, iletişim yeni organizasyonlara katılabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri aile, ev, arsa konularında nihai kararlar verebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri hobilerinize varsa çocuklarınızla eğlenceli ve güzel vakit geçirebilirsiniz. Hafta sonu ise sağlığınız, çalışma ortamınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.

Başak ve Yükseleni Başak Olanlar: Pazartesi günü parasal alanınız etkileniyor, nakit girdi sağlayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri yakın yerlere seyahatler, medya yayıncılık, iletişim yeni organizasyonlara katılabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri aileniz, aile büyükleriniz ile birlikte vakit geçirebilirsiniz. Hafta sonu ise hobilerinize varsa çocuklarınızla eğlenceli ve güzel vakit geçirebilirsiniz.

Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar: Pazartesi günü kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri parasal alanınız etkileniyor, nakit girdi sağlayabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri yakın yerlere seyahatler, iletişim, medya konuları gündeme gelebilir. Hafta sonu ise aile, ev, arsa konularında nihai kararlar verebilirsiniz.

Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar: Pazartesi günü perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri para haneniz etkileniyor harcamalara dikkat. Hafta sonu ise yakın yerlere seyahatler, iletişim, medya konuları gündeme gelebilir.

Yay ve Yükseleni Yay Olanlar: Pazartesi günü kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Hafta sonu ise para haneniz etkileniyor harcamalara dikkat.

Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar: Pazartesi günü iş ve kariyer alanında hareketlenme gündeme gelebilir. Gerilimden uzak durmakta fayda var. Salı ve Çarşamba günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Hafta sonu ise kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.

Kova ve Yükseleni Kova Olanlar: Pazartesi günü eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konularda fırsatlar yakalayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri iş ve kariyer alanında hareketlenme gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz. Hafta sonu ise perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.

Balık ve Yükseleni Balık Olanlar: Pazartesi günü borç, alacak verecek miras ile ilgili konularda haberler alabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konularda fırsatlar yakalayabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri iş ve kariyer alanında hareketlenme gündeme gelebilir. Hafta sonu ise kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz.