Pazartesi günü Ay Akrep burcuna geçiyor ve Çarşamba gününe kadar ay Akrep burcunda hareket ediyor olacak. Ayrıca Pazartesi günü Saat 06.37’ de Akrep Burcunda Yeniay meydana geliyor. Yeniay zamanları yeni oluşumlara başlamak için uygun zamanlardır. Yeniaydan bir gün sonrası eylemleri başlatmak daha uygun görülmüştür.Ayın Akrep burcunda olmasıyla gizemli, sezgisel, krizi yönetimi gibi konularda gelişim kaydedilebilir.Çarşamba ve Cuma günü Öğle saatlerine kadar Ay YayBurcunda olacak.Heyecanlı iyimser havanın eseceği, yurtdışı, yüksek eğitim temalı konular gündeme gelebilir. Hafta sonu ise Ay Oğlak burcunda olacak. Hedefe odaklanacağımız, disiplinli ve kararlı olacağımızbu hafta nasıl geçecek burçları nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim.

Koç ve Yükseleni Koç olanlar:Pazartesi gününden Çarşamba gününe kadarki süreçteborç, alacak verecek miras ile ilgili konularda gündeme gelebilir.Çarşamba gününden Cuma günü öğle saatlerine kadar eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gündeminize gelebilir.Cuma öğleden sonra ve Hafta sonuna kadar ki süreçte iseiş ve kariyer alanında planlama yapabilirsiniz.

Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar Pazartesi gününden Çarşamba gününe kadar ki süreçteikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.Çarşamba gününden Cuma günü öğle saatlerine kadar, alacak verecek miras ile ilgili konularda gündeme gelebilir.Cuma öğleden sonra ve Hafta sonuna kadar ki süreçte iseeğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gündeminize gelebilir.

İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar: Pazartesi gününden Çarşamba gününe kadar ki süreçtesağlık, çalışanlar ve varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.Çarşamba gününden Cuma günü öğle saatlerine kadarikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.Cuma öğleden sonra ve Hafta sonuna kadar ki süreçte iseborç, alacak verecek miras ile ilgili konularda gündeme gelebilir.

Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar:Pazartesi gününden Çarşamba gününe kadar ki süreçtehobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz.Çarşamba gününden Cuma günü öğle saatlerine kadarsağlık, çalışanlar ve varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.Cuma öğleden sonra ve Hafta sonuna kadar ki süreçte iseikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar:Pazartesi gününden Çarşamba gününe kadar ki süreçteaile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir.Çarşamba gününden Cuma günü öğle saatlerine kadarhobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsinizCuma öğleden sonra ve Hafta sonuna kadar ki süreçte isesağlık, çalışanlar ve varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.

Başak ve Yükseleni Başak Olanlar:Pazartesi gününden Çarşamba gününe kadar ki süreçteiletişim konularında aktivasyon yaşanabilir.Çarşamba gününden Cuma günü öğle saatlerine kadaraile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir.Cuma öğleden sonra ve Hafta sonuna kadar ki süreçte isehobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar:Pazartesi gününden Çarşamba gününe kadar ki süreçtepara, kazancınız ile ilgili konular gündeme gelebilirÇarşamba gününden Cuma günü öğle saatlerine kadariletişim konularında aktivasyon yaşanabilir.Cuma öğleden sonra ve Hafta sonuna kadar ki süreçte iseaile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir.

Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar:Pazartesi gününden Çarşamba gününe kadar ki süreçtekendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.Çarşamba gününden Cuma günü öğle saatlerine kadarpara, kazancınız ile ilgili konular gündeme gelebilir.Cuma öğleden sonra ve Hafta sonuna kadar ki süreçte iseiletişimkonularında aktivasyon yaşanabilir.

Yay ve Yükseleni Yay Olanlar: Pazartesi gününden Çarşamba gününe kadar ki süreçteiçe çekilip izole olmak isteyebilir, meditasyon yapabilirsiniz.Çarşamba gününden Cuma günü öğle saatlerine kadarkendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.Cuma öğleden sonra ve Hafta sonuna kadar ki süreçte isepara, kazancınız ile ilgili konular gündeme gelebilir.

Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar:Pazartesi gününden Çarşamba gününe kadar ki süreçteKulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.Çarşamba gününden Cuma günü öğle saatlerine kadariçe çekilip izole olmak isteyebilir, meditasyon yapabilirsiniz.Cuma öğleden sonra ve Hafta sonuna kadar ki süreçte isekendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.

Kova ve Yükseleni Kova Olanlar:Pazartesi gününden Çarşamba gününe kadar ki süreçteiş ve kariyer alanında planlama yapabilirsiniz.Çarşamba gününden Cuma günü öğle saatlerine kadarKulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.Cuma öğleden sonra ve Hafta sonuna kadar ki süreçte iseiçe çekilip izole olmak isteyebilir, meditasyon yapabilirsiniz.
 

Balık ve Yükseleni Balık Olanlar:Pazartesi gününden Çarşamba gününe kadar ki süreçteeğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gündeminize gelebilir.Çarşamba gününden Cuma günü öğle saatlerine kadariş ve kariyer alanında planlama yapabilirsiniz.Cuma öğleden sonra ve Hafta sonuna kadar ki süreçte iseKulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.