Pazartesi günü Ay Balık burcundaki seyrine devam ediyor ve öğle saatlerine kadar Ay Balık burcunda olacak. Duygusal hassas ve değişime adapte olmaya çalışacağımız öğle saatlerinin ardından Ay Koç Burcuna geçiyor ve perşembe gününe kadar Ay Koç Burcunda olacak. Daha girişken, gözüpek ve enerjik olacağımız bu sürecin ardından, Ay Perşembe günü Boğa Burcuna geçecek ve Cumartesi günü öğle saatlerine kadar Ay Boğa Burcunda kalacak. Ay Boğa Burcunda olduğu zamanlarda Sakin, ortamı sindirmeye çalışacağımız, dinlenme estetik değerlere vakit ayıracağımız süreçler olabilir. Haftanın son günü ise Ay ikizler burcunda olacak. Ay ikizler Burcunda hareket ettiği zamanlarda iletişim konularının devrede olacağı haftanın son günüyle birlikte, Bu hafta nasıl geçecek burçlar nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim.

Koç ve Yükseleni Koç olanlar: Pazartesi sabah saatlerinde bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak izole olmak isteyebilirsiniz. Öğleden sonra durum değişiyor Perşembe gününe kadar kendinize vakit ayırabilir girişimsel işlemlerle ilgili fikirsel aktivitelerde bulunabilirsiniz. Cuma gününden Pazar gününe kadar para ile ilgili konular gündeme gelebilir. Haftanın son günü ise yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz.

Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar: Pazartesi sabah saatlerinde kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Öğleden sonra durum değişiyor Perşembe gününe kadar bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak izole olmak isteyebilirsiniz. Cuma gününden Pazar gününe kadar kendinize vakit ayırabilir girişimsel işlemlerle ilgili fikirsel aktivitelerde bulunabilirsiniz. Haftanın son günü ise para ile ilgili konular gündeme gelebilir.

İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar: Pazartesi sabah saatlerinde iş ve kariyer alanın da yeni planlar yapabilirsiniz. Öğleden sonra durum değişiyor Perşembe gününe kadar kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Cuma gününden Pazar gününe kadar bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak izole olmak isteyebilirsiniz. Haftanın son günü ise kendinize vakit ayırabilir girişimsel işlemlerle ilgili fikirsel aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar: Pazartesi sabah saatlerinde eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Öğleden sonra durum değişiyor Perşembe gününe kadar iş ve kariyer alanın da yeni planlar yapabilirsiniz. Cuma gününden Pazar gününe kadar kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Haftanın son günü ise bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak izole olmak isteyebilirsiniz.
 

Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar: Pazartesi sabah saatlerinde borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Öğleden sonra durum değişiyor Perşembe gününe kadar eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Cuma gününden Pazar gününe kadar iş ve kariyer alanın da yeni planlar yapabilirsiniz. Haftanın son günü ise kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.
 

Başak ve Yükseleni Başak Olanlar: Pazartesi sabah saatlerinde ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Öğleden sonra durum değişiyor Perşembe gününe kadar borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Cuma gününden Pazar gününe kadar eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Haftanın son günü ise iş ve kariyer alanın da yeni planlar yapabilirsiniz.

Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar: Pazartesi sabah saatlerinde sağlığınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Öğleden sonra durum değişiyor Perşembe gününe kadar ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Cuma gününden Pazar gününe kadar borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Haftanın son günü ise eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.

Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar: Pazartesi sabah saatlerinde varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Öğleden sonra durum değişiyor Perşembe gününe kadar sağlığınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Cuma gününden Pazar gününe kadar ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Haftanın son günü ise borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

Yay ve Yükseleni Yay Olanlar: Pazartesi sabah saatlerinde Aileniz yuvanızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra durum değişiyor Perşembe gününe kadar hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Cuma gününden Pazar gününe kadar sağlığınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Haftanın son günü ise ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.

Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar: Pazartesi sabah saatlerinde yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra durum değişiyor Perşembe gününe kadar Aileniz yuvanızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Cuma gününden Pazar gününe kadar hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Haftanın son günü ise sağlığınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

Kova ve Yükseleni Kova Olanlar: Pazartesi sabah saatlerinde para ile ilgili konular gündeme gelebilir. Öğleden sonra durum değişiyor Perşembe gününe kadar yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz. Cuma gününden Pazar gününe kadar Aileniz yuvanızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Haftanın son günü ise hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz.
 

Balık ve Yükseleni Balık Olanlar: Pazartesi sabah saatlerinde kendinize vakit ayırabilir girişimsel işlemler ve fiziksel aktivitelerde bulunabilirsiniz. Öğleden sonra durum değişiyor Perşembe gününe kadar para ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma gününden Pazar gününe kadar yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz. Haftanın son günü ise Aileniz yuvanızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.