Bu ay 21 Haziran itibariyle Güneş İkizler burcuna geçiyor. İletişim, değişkenlik, haraketli ve hızlı bilgi toplama ve yayma gibi zihinsel faaliyetlerin artacağı süreci gösterirken diğer burç değiştirecek gezegen Venüs ise yengeç burcuna geçiyor. Aile, yerleşim korumacı ve sezgilerimizin daha aktif olacağımız bir aylık dönem bizi bekliyor.

Haftaya ay Aslan burcunda giriyoruz. Aslan burcunun temasında özgüvenin, sanatsal aktivitelerin arttığı, Çocuklar, hobiler, Eğlence gibi konuların da aktive ederken,Salı günü Ay Başak burcuna geçiyor. Ayın Başak burcunda olmasıyla birlikte daha detaycı analitik, duygularımızı işin içine sokmak istemeyeceğimiz oluşumları anlatırken,Perşembe günüay Terazi burcunda ilerliyor olacak.İkili ilişkilerin ön planda olduğu karşı tarafa odaklanacağımız, güzel estetik paylaşımları yakalayabiliriz. Hafta sonu ise Ay Akrep burcunda gizemli, sezgisel, krizi yönetimi gibi konularda gelişim kaydedilebilir.Bu hafta nasıl geçecek burçlarnasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim.

Koç ve Yükseleni Koç olanlar:Pazartesi günü hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri çalıştığınız yerde astlarla ilgili konularda yeni oluşumlara girebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkiler, otaklıklar, sözleşmeler gündeme gelebilir.Hafta sonu ise borç alacak verecek miras konuları gündeme gelebilir.

Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar:Pazartesi günü aile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri çocuklarınıza, hobilerinize, eğlenceye vakit ayırabilirsiniz.Perşembe veCuma günleri çalışma hayatınız, sağlığınız gündeme gelebilir. Yoğun, verimli ve çözüm odaklı çalışabilir, çalışmalarınızın sonucunu görebilirsiniz. Hafta sonu iseikili ilişkiler, otaklıklar, sözleşmeler gündeme gelebilir

İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar:Pazartesi günü yakın yerlere seyahatler, medya yayıncılık, iletişim konuları gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri aile, ev, arsa konuları gündeminizi meşgul edebilir.Perşembe ve Cuma günüçocuklarınıza, hobilerinize, eğlenceye vakit ayırabilirsiniz. Hafta sonu iseçalışma hayatınız, sağlığınız gündeme gelebilir.

Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar:Pazartesi günü değerleriniz, para ile ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri yakın yerlere seyahatler, medya yayıncılık, iletişim konularında gündeminizi meşgul edebilir. Perşembe ve Cuma günüaile, ev, arsa konularında nihai kararlar verebilirsiniz.Hafta sonu iseçocuklarınıza, hobilerinize, eğlenceye vakit ayırabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar:Pazartesi günü kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri değerleriniz, para ile ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günüyakın yerlere seyahatler, medya yayıncılık, iletişim yeni organizasyonlara katılabilirsiniz. Hafta sonu iseaile, ev, arsa konularında nihai kararlar verebilirsiniz.

Başak ve Yükseleni Başak Olanlar: Pazartesi günü perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günü parasal alanınız etkileniyor, nakit girdi sağlayabilirsiniz. Hafta sonu iseyakın yerlere seyahatler, medya yayıncılık, iletişim yeni organizasyonlara katılabilirsiniz

Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar:Pazartesi günü kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.Perşembe ve Cuma günü kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.Hafta sonu iseparasal alanınız etkileniyor, nakit girdi sağlayabilirsiniz.

Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar:Pazartesi günü iş ve kariyer alanında hareketlenme gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleriperde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Hafta sonu isekendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.

Yay ve Yükseleni Yay Olanlar: Pazartesi günü eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri iş ve kariyer alanında hareketlenme gündeme gelebilir. . Perşembe ve Cuma günlerikulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz. Hafta sonu iseperde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.

Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar:Pazartesi günü borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Salı ve Çarşamba günlerieğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konularda yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz,Perşembe ve Cuma günleriiş ve kariyer alanında hareketlenme gündeme gelebilirHafta sonu isekulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz.

Kova ve Yükseleni Kova Olanlar:Pazartesi günü ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında yeni oluşumlarda bulunabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleriborç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeme gelebilir.Perşembe ve Cuma günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konularda fırsatlar yakalayabilirsiniz. Hafta sonu ise iş ve kariyer alanında hareketlenme gündeme gelebilir.

Balık ve Yükseleni Balık Olanlar:Pazartesi günü iş yoğunluğunuz artabilir, çalıştığınız yerde astlarla ilgili konularda yoğunluk yaşayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleriikili ilişkiler, otaklıklar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konularda haberler alabilirsiniz.Hafta sonu ise eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konularda fırsatlar yakalayabilirsiniz.