Haftaya Ay Yay burcunda başlıyoruz. Ay Salı öğle saatlerine kadar Ay Yay burcunda hareket ediyor olacak. Heyecanlı iyimser havanın eseceği, yurtdışı, yüksek eğitim temalı konular gündeme gelebilir. Salı günü öğleden sonra Ay Oğlak burcuna geçecek ve Cuma gününe kadar Ay Oğlak burcunda olacak. Hedefe odaklanacağımız, disiplinli ve kararlı olacağımız birkaç günlük sürecin ardından, Ay Kova burcunda geçecek. Olaylara daha farklı bakacağımız değişime açık olacağımız gününün ardından, haftanın son günü sabah saatlerinde Ay Balık burcuna geçecek. Duygusal hassas ve değişime adapte olmaya çalışacağımız günün ardından, bu hafta nasıl geçecek ve burçlar nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim


Koç ve Yükseleni Koç olanlar: Pazartesi ve Salı günleri eğitim, yüksek eğitim, yurtdışı temalı konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz. Haftanın son günü ise perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.


Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri borç alacak verecek miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri yüksek eğitim, yurtdışı temalı konular gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Haftanın son günü ise kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz.


İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkiler ortaklıklar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri borç alacak verecek miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri yüksek eğitim, yurtdışı temalı konular gündeme gelebilir. Haftanın son günü ise kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir.


Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri sağlığınız, çalışma ortamınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkiler ortaklıklar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri borç alacak verecek miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Haftanın son günü ise yüksek eğitim, yurtdışı temalı konular gündeme gelebilir.


Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri hobilerinize, varsa çocuklarınızla eğlenceli ve güzel vakit geçirebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri sağlığınız, çalışma ortamınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri ikili ilişkiler ortaklıklar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Haftanın son günü ise borç alacak verecek miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz.


Başak ve Yükseleni Başak Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri aileniz, aile büyükleriniz ile birlikte vakit geçirebilir, hane ile ilgili istişarelerde bulunabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri hobilerinize varsa çocuklarınızla eğlenceli ve güzel vakit geçirebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri çalışma ortamınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Haftanın son günü ise ikili ilişkiler ortaklıklar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.


Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri yakın yerlere seyahatler, iletişim, medya konuları gündeme gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri aile, ev, arsa konularında nihai kararlar verebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri hobilerinize varsa çocuklarınızla eğlenceli ve güzel vakit geçirebilirsiniz. Haftanın son günü ise çalışma ortamınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.


Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri para haneniz etkileniyor harcamalara dikkat. Çarşamba ve Perşembe günleri yakın yerlere seyahatler, iletişim, medya konuları gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri aile, ev, arsa konularında nihai kararlar verebilirsiniz. Haftanın son günü ise hobilerinize varsa çocuklarınızla eğlenceli ve güzel vakit geçirebilirsiniz.


Yay ve Yükseleni Yay Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri para haneniz etkileniyor harcamalara dikkat. Cuma ve Cumartesi günleri yakın yerlere seyahatler, iletişim, medya konuları gündeme gelebilir. Haftanın son günü ise aile, ev, arsa konularında nihai kararlar verebilirsiniz.


Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri para haneniz etkileniyor harcamalara dikkat. Haftanın son günü ise yakın yerlere seyahatler, iletişim, medya konuları gündeme gelebilir.


Kova ve Yükseleni Kova Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Haftanın son günü ise para haneniz etkileniyor harcamalara dikkat!


Balık ve Yükseleni Balık Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri iş ve kariyer alanında hareketlenme gündeme gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Haftanın son günü ise kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.