Haftanın ilk gününde Ay, Boğa burcuna geçiyor. Çarşamba günü öğle saatlerine kadar Ay, Boğa burcunda hareket edecek. Çarşamba günü sabahın erken saatlerinde Ay, İkizler burcuna geçecek ve cumartesi gününe kadar İkizler burcundaki hareketine devam ediyor olacak. İletişim konularının devrede olacağı iki günlük sürecin ardından, Cuma ve Cumartesi günü Ay, Yengeç burcuna geçiyor aile temalarının ön planda olabileceği durumlara işaret ediyor. Haftanın son günü ise Ay, Aslan burcunda olduğu zamanlar yaratıcı gücün harekete geçeceği özgüven ve neşenizin artacağı daha çok hobiler, çocukların ön planda olacağı konular gündeme gelebilir. Bu hafta nasıl geçecek burçları nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim.

Koç ve yükseleni Koç olanlar: Pazartesi ve Salı günleri daha çok para ile ilgili konular gündeme gelebilir. Harcamalara dikkat. Çarşamba ve Perşembe günleri yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularıyla meşgul olabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri ev, aile konularıyla haşır neşir olabilirsiniz. Haftanın son günü ise hobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz.      

Boğa ve yükseleni Boğa olanlar: Pazartesi ve Salı günleri daha çok kendinize vakit ayırabilirsiniz. Girişimlerde ve sportif aktivitelerde bulunabilirsiniz. Kazalara karşı önlem almakta fayda var. Çarşamba ve Perşembe günleri para ile ilgili konular zihninizi meşgul edebilir. Cuma ve Cumartesi günleri iletişim, Medya yayıncılık ve yakın yerlere seyahatler gündeme gelebilir. Haftanın son günü ise, ev, aile konularıyla haşır neşir olabilirsiniz.

İkizler ve yükseleni İkizler olanlar: Pazartesi ve Salı günleri daha çok perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Söylenenlere kulak asmayın. Çarşamba ve Perşembe günleri kendinize vakit ayırabilirsiniz. Girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri para, değerleriniz kazanımlarınız alanını etkiliyor. Haftanın son günü ise iletişim, Medya yayıncılık ve yakın yerlere seyahatler gündeme gelebilir.

Yengeç ve yükseleni Yengeç olanlar: Pazartesi ve Salı günleri daha çok kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Yanlış anlaşılma ihtimaline karşı temkinli olmakta fayda var. Çarşamba ve Perşembe günleri dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz. Haftanın son günü ise para ile ilgili konular zihninizi meşgul edebilir.

Aslan ve yükselen Aslan olanlar: Pazartesi ve Salı günleri daha çok iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz. Anlaşmaları imzalarken tekrar gözden geçirmekte fayda var. Çarşamba ve Perşembe günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Haftanın son günü ise kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz.

Başak ve yükseleni Başak olanlar: Pazartesi ve Salı günleri daha çok eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Yola çıkmadan kontrollerinizi tekrar yapmakta fayda var. Çarşamba ve Perşembe günleri iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Haftanın son günü ise dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.

Terazi ve yükseleni Terazi olanlar: Pazartesi ve Salı günleri daha çok borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Ödeme gecikmeleri ile ilgili tedbirleri almakta fayda var. Çarşamba ve Perşembe günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri daha çok iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz. Haftanın son günü ise kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.

Akrep ve yükseleni Akrep olanlar: Pazartesi ve Salı günleri daha çok ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Tartışmadan kaçınmakta fayda var. Çarşamba ve Perşembe günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Cuma ve Cumartesi günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Haftanın son günü ise daha çok iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz.

Yay ve yükseleni Yay olanlar: Pazartesi ve Salı günleri daha çok çalıştığınız yerde astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Sağlığa dikkat. Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Haftanın son günü ise eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.

Oğlak ve yükseleni Oğlak olanlar: Pazartesi ve Salı günleri daha çok hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Haftanın son günü ise borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

Kova ve yükseleni Kova olanlar: Pazartesi ve Salı günleri daha çok aile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir. Aile içi iletişime dikkat. Çarşamba ve Perşembe günleri hobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Haftanın son günü ise ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.

Balık ve yükseleni Balık olanlar: Pazartesi ve Salı günleri daha çok yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konuları gündeminize gelebilir, temkinli olmakta fayda var. Çarşamba ve Perşembe günleri ev, aile konularıyla haşır neşir olabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri hobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz. Haftanın son günü ise astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir.