Pazartesi günü Ay Boğa Burcuna geçecek.Çarşamba günüöğle saatlerine kadar Ay Boğa Burcunda olacak.Ay Boğa Burcunda olduğu zamanlarda Sakin, ortamı sindirmeye çalışacağımız, dinlenme estetik değerlere vakit ayırabiliriz.Çarşamba gününden Cuma akşam saatlerine kadar Ay ikizler burcunda olacak. Ay ikizler Burcunda hareket ettiği zamanlarda iletişim konularının devrede olacağına işaret etmekte. Hafta sonunun diğer kalan zamanında ise Ay Yengeç Burcuna geçecek. Özellikle aile, yuva temalarının ön planda olabileceği durumlara işaret ediyor. Haftanın geneline baktığımızda;

Koç ve Yükseleni Koç olanlar:PazartesigünündenÇarşamba öğleden sonraya kadar ki süreçtepara ile ilgili konular gündeme gelebilir.Çarşamba öğleden sonraki süreçten Cuma akşam saatlerine kadaryakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz.Haftanın diğer kalan günlerinde ise daha çok aile yuvanızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar:PazartesigünündenÇarşamba öğleden sonraya kadar ki süreçte kendinize vakit ayırabilir girişimsel işlemlerle ilgili fikirsel aktivitelerde bulunabilirsiniz.Çarşamba öğleden sonraki süreçten Cuma akşam saatlerine kadar para ile ilgili konular gündeme gelebilir.Haftanın diğer kalan günlerinde iseyakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz.

İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar: PazartesigünündenÇarşamba öğleden sonraya kadar ki süreçtebulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak izole olmak isteyebilirsiniz.Çarşamba öğleden sonraki süreçten Cuma akşam saatlerine kadarkendinize vakit ayırabilir girişimsel işlemlerle ilgili fikirsel aktivitelerde bulunabilirsiniz.Haftanın diğer kalan günlerinde isepara ile ilgili konular gündeme gelebilir.

Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar:PazartesigünündenÇarşamba öğleden sonraya kadar ki süreçtekulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.Çarşamba öğleden sonraki süreçten Cuma akşam saatlerine kadarbulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak izole olmak isteyebilirsiniz.Haftanın diğer kalan günlerinde isekendinize vakit ayırabilir girişimsel işlemlerle ilgili fikirsel aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar:PazartesigünündenÇarşamba öğleden sonraya kadar ki süreçteiş ve kariyer alanın da yeni planlar yapabilirsiniz.Çarşamba öğleden sonraki süreçten Cuma akşam saatlerine kadarkulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.Haftanın diğer kalan günlerinde isebulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak izole olmak isteyebilirsiniz.

Başak ve Yükseleni Başak Olanlar:PazartesigünündenÇarşamba öğleden sonraya kadar ki süreçteeğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.Çarşamba öğleden sonraki süreçten Cuma akşam saatlerine kadariş ve kariyer alanın da yeni planlar yapabilirsiniz.Haftanın diğer kalan günlerinde isekulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.

Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar:PazartesigünündenÇarşamba öğleden sonraya kadar ki süreçteborç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.Çarşamba öğleden sonraki süreçten Cuma akşam saatlerine kadareğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.Haftanın diğer kalan günlerinde iseiş ve kariyer alanın da yeni planlar yapabilirsiniz.

Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar:PazartesigünündenÇarşamba öğleden sonraya kadar ki süreçteikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.Çarşamba öğleden sonraki süreçten Cuma akşam saatlerine kadarborç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.Haftanın diğer kalan günlerinde iseeğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.

Yay ve Yükseleni Yay Olanlar:PazartesigünündenÇarşamba öğleden sonraya kadar ki süreçtesağlığınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.Çarşamba öğleden sonraki süreçten Cuma akşam saatlerine kadarikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.Haftanın diğer kalan günlerinde iseborç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar:PazartesigünündenÇarşamba öğleden sonraya kadar ki süreçtehobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz.Çarşamba öğleden sonraki süreçten Cuma akşam saatlerine kadarsağlığınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.Haftanın diğer kalan günlerinde iseikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.

Kova ve Yükseleni Kova Olanlar:PazartesigünündenÇarşamba öğleden sonraya kadar ki süreçteAileniz yuvanızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.Çarşamba öğleden sonraki süreçten Cuma akşam saatlerine kadarhobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz.Haftanın diğer kalan günlerinde isesağlığınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

Balık ve Yükseleni Balık Olanlar:PazartesigünündenÇarşamba öğleden sonraya kadar ki süreçte yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz.Çarşamba öğleden sonraki süreçten Cuma akşam saatlerine kadarAileniz yuvanızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.Haftanın diğer kalan günlerinde isehobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz.