Haftanın ilk gününde Ay, Boğa burcunda hareket ediyor olacak ayrıca Pazartesi günü sabahın erken saatlerinde Ay, İkizler burcuna geçecek ve Çarşamba öğleden sonra kadar Ay, ikizler burcundaki hareketine devam ediyor olacak. İletişim konularının devrede olacağı iki buçuk günlük sürecin ardından, Çarşamba günü öğleden sonra ay burç değiştirecek ve Cumartesi gününe kadar Ay, Yengeç burcuna geçecek. İki buçuk günlük süreçte özellikle aile temalarının ön planda olabileceği durumlara işaret ediyor. Hafta sonu ise Ay, Aslan burcunda hareket ediyor olacak. Ay, Aslan burcunda olduğu zamanlar Yaratıcı gücün harekete geçeceği özgüven ve neşenizin artacağı daha çok hobiler, çocukların ön planda olacağı konular gündeme gelebilir. Bu hafta nasıl geçecek burçları nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim.

Koç ve yükseleni Koç olanlar: Pazartesi, Salı günleri ve Çarşamba günü öğle saatlerine kadar yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularıyla meşgul olabilirsiniz. Çarşamba günü öğle saatlerinden Perşembe ve Cuma günlerine kadar ev, aile konularıyla haşır neşir olabilirsiniz. Hafta sonu ise hobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz.

Boğa ve yükseleni Boğa olanlar: Pazartesi, Salı günleri ve Çarşamba günü öğle saatlerine kadar para ile ilgili konular zihninizi meşgul edebilir. Çarşamba günü öğle saatlerinden Perşembe ve Cuma günlerine kadar iletişim, Medya yayıncılık ve yakın yerlere seyahatler gündeme gelebilir. Hafta sonu ise ev, aile konularıyla haşır neşir olabilirsiniz.

İkizler ve yükseleni İkizler olanlar: Pazartesi, Salı günleri ve Çarşamba günü öğle saatlerine kadar kendinize vakit ayırabilirsiniz. Girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz. Çarşamba günü öğle saatlerinden Perşembe ve Cuma günlerine kadar para, değerleriniz kazanımlarınız alanını etkiliyor. Hafta sonu ise iletişim, Medya yayıncılık ve yakın yerlere seyahatler gündeme gelebilir.

Yengeç ve yükseleni Yengeç olanlar: Pazartesi, Salı günleri ve Çarşamba günü öğle saatlerine kadar dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Çarşamba günü öğle saatlerinden Perşembe ve Cuma günlerine kadar kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz. Hafta sonu ise para ile ilgili konular zihninizi meşgul edebilir.

Aslan ve yükselen Aslan olanlar: Pazartesi, Salı günleri ve Çarşamba günü öğle saatlerine kadar kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Çarşamba günü öğle saatlerinden Perşembe ve Cuma günlerine kadar dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Hafta sonu ise kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz.

Başak ve yükseleni Başak olanlar: Pazartesi, Salı günleri ve Çarşamba günü öğle saatlerine kadar iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz. Çarşamba günü öğle saatlerinden Perşembe ve Cuma günlerine kadar kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Hafta sonu ise dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.

Terazi ve yükseleni Terazi olanlar: Pazartesi, Salı günleri ve Çarşamba günü öğle saatlerine kadar eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Çarşamba günü öğle saatlerinden Perşembe ve Cuma günlerine kadar daha çok iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz. Hafta sonu ise kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.

Akrep ve yükseleni Akrep olanlar: Pazartesi, Salı günleri ve Çarşamba günü öğle saatlerine kadar borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Çarşamba günü öğle saatlerinden Perşembe ve Cuma günlerine kadar eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Hafta sonu ise daha çok iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz.

Yay ve yükseleni Yay olanlar: Pazartesi, Salı günleri ve Çarşamba günü öğle saatlerine kadar ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Çarşamba günü öğle saatlerinden Perşembe ve Cuma günlerine kadar borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Hafta sonu ise eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.

Oğlak ve yükseleni Oğlak olanlar: Pazartesi, Salı günleri ve Çarşamba günü öğle saatlerine kadar astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba günü öğle saatlerinden Perşembe ve Cuma günlerine kadar ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Hafta sonu ise borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

Kova ve yükseleni Kova olanlar: Pazartesi, Salı günleri ve Çarşamba günü öğle saatlerine kadar hobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Hafta sonu ise ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.

Balık ve yükseleni Balık olanlar: Pazartesi, Salı günleri ve Çarşamba günü öğle saatlerine kadar ev, aile konularıyla haşır neşir olabilirsiniz. Çarşamba günü öğle saatlerinden Perşembe ve Cuma günlerine kadar hobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz. Hafta sonu ise astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir.