Haftanın ilk gününde Ay İkizler burcundaki hareketine devam ediyor olacak ve iletişim konuları haftanın ilk gününde devrede gözüküyor.Salı günü Ay yengeç burcuna geçiyor ve Ay ve Güneş Yengeç BurcundaAkşam 21.16 saatlerinde Güneş tutulması meydana geliyor. Tutulmalarkadersel anlamda bizi etkileyen konuları işaret eder.Özelikle etkisi altı aylık süreyi kapsar. Yengeç burcu temaları olan Aile Yuva temalarının ön planda olabileceğine işaret ediyor ve Cuma gününe kadar ay yengeç burcunda kalacak.Cuma gününden Pazar gününe kadar Ay Aslan Burcunda hareket ediyor olacak.Ay Aslan Burcunda olduğu zamanlar Yaratıcı gücün harekete geçeceği özgüven ve neşenizin artacağı daha çok hobiler, çocukların ön planda olacağı konular gündeme gelebilir. Haftanın son gününde ise Başak Burcunda olacak. Daha analitik düşüneceğiniz,  iletişim konularının ön planda olabileceğini göstermekte,Bu hafta nasıl geçecek burçları nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim.
Koç ve Yükseleni Koç olanlar: Pazartesi günü yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularıyla meşgul olabilirsiniz.Salı, Çarşamba ve Perşembeg ünleri ev, aile konularıyla haşır neşir olabilirsiniz. Cuma ve Cumartesigünlerihobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz. Haftanın son günü iseastlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir.
Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar:Pazartesi günüpara ile ilgili konular zihninizi meşgul edebilir. Salı,Çarşamba ve Perşembe günleri iletişim, Medya yayıncılık ve yakın yerlere seyahatler gündeme gelebilir.Cuma ve Cumartesigünleriev, aile konularıyla haşır neşir olabilirsiniz.Haftanın son günü isehobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz.
İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar:Pazartesi günükendinize vakit ayırabilirsiniz. Girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz.Salı,Çarşamba ve Perşembe günleri para, değerleriniz kazanımlarınız alanını etkiliyor.Cuma ve Cumartesigünleriiletişim, Medya yayıncılık ve yakın yerlere seyahatler gündeme gelebilir.Haftanın son günü iseev, aile konularıyla haşır neşir olabilirsiniz.
Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar:Pazartesi günü öğle saatlerine kadar dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.Salı,Çarşamba ve Perşembe günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz.Cuma ve Cumartesigünleripara ile ilgili konular zihninizi meşgul edebilir.Haftanın son günü iseMedya yayıncılık ve yakın yerlere seyahatler gündeme gelebilir.
Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar:Pazartesi günükulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.Salı,Çarşamba ve Perşembe günleri dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.Cuma ve Cumartesigünlerikendinize vakit ayırabilir, girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz.Haftanın son günü isepara ile ilgili konular zihninizi meşgul edebilir.
Başak ve Yükseleni Başak Olanlar:Pazartesi günüiş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz.Salı,Çarşamba ve Perşembe günlerikulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.Cuma ve Cumartesigünleridedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.Haftanın son günü isekendinize vakit ayırabilir, girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz.
Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar:Pazartesi günüeğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.Salı,Çarşamba ve Perşembe günleri daha çok iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz.Cuma ve Cumartesigünlerikulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.Haftanın son günü isededikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.
Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar:Pazartesi günüborç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.Salı,Çarşamba ve Perşembe günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.Cuma ve Cumartesigünleridaha çok iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz.Haftanın son günü iseiş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz.
Yay ve Yükseleni Yay Olanlar:Pazartesi günüikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.Salı,Çarşamba ve Perşembe günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.Cuma ve Cumartesigünlerieğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.Haftanın son günü ise
Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar: Pazartesi günüastlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir.Salı,Çarşamba ve Perşembe günleriikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.Cuma ve Cumartesigünleriborç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.Haftanın son günü iseeğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.
Kova ve Yükseleni Kova Olanlar:Pazartesi günühobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz.Salı,Çarşamba ve Perşembe günleri astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir.Cuma ve Cumartesigünleriikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.Haftanın son günü iseborç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.
Balık ve Yükseleni Balık Olanlar:Pazartesi günüev, aile konularıyla haşır neşir olabilirsiniz.Salı,Çarşamba ve Perşembe günlerihobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz.Cuma ve Cumartesigünleriastlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir.Haftanın son günü ise ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.
28.06.2018
Fatma DOĞAN
Uzman Astrolog