Geçen haftaki yazımda zaten ne kadar zor bir viraja girdiğimizi söylemiştim.

Hatta ve hatta bundan 4 hafta önceki yazımda da bu günleri nasıl anlatacağımızı iletmiştim…

Ama kimsenin bu kadar kötü bir tablo ile karşı karşıya kalacağı aklına gelmezdi.

Şimdi özellikle şunu belirtmek isterim ki, önümüzdeki günler ciddi açıdan Bursaspor için Zorlu geçecek haftalar ve günler başlıyor.

Bu akşam bize ters gelen takımlardan Karabükspor'u konuk edeceğiz. Ben Alanya maçı ile başlayıp Trabzon maçı ile bitecek olan zorlu fikstürünü ne kadar bizim için sıkıntılı olduğunu belirttiğim de, bir kesim bana muhalefet etmişti.

Şimdi bakıyorum aynı kesim bu akşam Karabük sporun Bursaspor'dan puan olacağını savunuyor… Evet ne yazık ki Konya'daki vahim durum bunu gösteriyor, bu akşam Karabükspor'un olası bir puan alma gibi durumunda haftaya Akhisar daha sonra Galatasaray Rize ve Beşiktaş maçları ile sıkıntı içerisine gireceğiz onun için kimse kendini kandırmasın durum hiç de öyle pembe tablo gibi değil!!!

Çünkü şöyle bir bakıldığı zaman Bursaspor'un bu futbolla puan alması gereken Karabük, Rize maçları dışında maç gözükmüyor…

Hele ki Antalyaspor'un deplasmanda oynayacağımız maçta hala daha iddiası devam ediyor olursa İşte o zaman yanarız demedi demeyin.

Bu akşam da Konya'daki futbolu oynarsak bana göre bir puan dahi alamayacağız... Allah'tan ki Karabükspor da eksikler var ve bu eksikler sayesinde bir ihtimal!!!

Yine de elimiz kolumuz bağlı bir şekilde takımımızı bu akşam destekleyeceğiz ve puan ya da puanlar alması için dua edeceğiz. Yapacak başka hiçbir şey yok.

Bu futbolu oynayan bir takımı ancak toplu şekilde dua ederek ayağa kaldırabiliriz ...

 

Bu maçta alınacak kötü bir sonuç bence bütün dengeleri değiştirecektir.Hafta içerisinde umarım böyle olmaz her hafta takım yenisin yönetim gitsin diye dua edenlerin yüzü kara çıkar.

Sadece yönetim gitsin diye dua edenler haklılığını korur Umarım şans bu akşam Bursaspor'dan ya ne olur Çünkü şansa çok ihtiyacımız olacak...