Bursaspor deplasmanda hayati bir maça çıkıyor. Bir gün öncesinde maç iptal oluyor ve 1000 kadar taraftar aynı bazı yöneticiler gibi Bursa’ya dönüyor. Daha sonra ertesi gün kar kış kıyamet… Umurunda olmadan koşarak geri geliyor taraftar. İki gün üst üste deplasman yapıyor fakat protokol için ayrılan hemen protokol tribününün arkasındaki camlı bölümde bir bakıyoruz ki 2 asil, 4 yedek yönetici…

Bursaspor’un hiçbir zaman yanında olmayanlar bu maçta da yoklar. Stadyuma iki gün üst üste gelenler alınmasın bu yazdıklarıma. Onun haricinde kim varsa bizzat alınsın ki yakasını bıraksın takımın. Ben mesela yemin ederim ki tarihte bu kadar kötü bir yönetim şekli görmedim. Başkan sizi almış listesine evet ama hata yapmış. Ben olsam kapının önünden geçirmezdim de başkan bir şekilde almış. Ya arkadaş insan maça gelir ya. Bu önemli karşılaşmaya gelir. Şimdi diyeceksin ki “Ya iptal olur diye gelmedim.” Sen iptal olur diye gelmedin ama taraftar koşarak geldi. Sen hiç gelme! Allah aşkına hiçbiriniz gelmesin, Bursa’da oynanan maçlara da gelmeyin. Hele ki Sivas maçına hiç gelmeyin. Taraftar SALAK değil arkadaş… Görüyor!

KİM BU YALANCI?

Maç oynanmış ve bitmiş. Maçın hemen ardından koşarak bir yerlere saklanıp alıyor telefonu eline başlıyor sallamaya “Başkan hocayı çağırdı. Loca da konuşup gönderecekti. Hoca gelmedi. O yüzden de o ‘Sezon sonu hesaplaşırız’ açıklamasını yaptı” diye taraftarı gaza getiriyor. Her maç aynısını yapıyor ve bu muhterem bütün konuşulanları böyle dışarıya aktarıyor. Her yönetimde olan ama hiçbir işe yaramayan bu muhterem cebinde 5 kuruş olmadan sağda solda “Ben yöneticiyim. Gel bu hafta seni maça sokayım” diye gerilen bir muhterem. İsim vermek bana yakışmıyor. Az çok tahmin edenler vardır kendisini. Trafo kedisi gibi bu. Her maçın ardından yalanları sallayıp taraftara şirin gözüküp sonra da durumu buralara getiriyor. Hayır, lütfetmiyor yedek de olsa yönetime girmiş daha yalan söylüyor. Evet, size bir ipucu daha verdim. Kendisi yedek yönetici ve asla kendisini uzak deplasmanlarda göremezsiniz. Malum uçağa binecek güce sahip değil. Sadece içerde patronuna bilgi aktarmak ve camiayı ikiye bölmek için var olan bir “BEGİMİZ” kendisi. Benden söylemesi. Kim olursa olsun bu tiplerin yönetimlerde yeri yok.