Memnun olduk.
Yaşadığımız şehir, sevdiğimiz şehir, olduğumuz şehir, öleceğimiz şehir, öldüğümüzde gömüleceğimiz şehir adına mutlu olduk.
Dün, bu köşede yayınlanan "Bursa Kent Konseyi'ne Çağrı" başlıklı yazımız için, Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan, telefonla arayarak, görüşlerini paylaştı.
Söylediği şuydu; "Bu logo benim de içime sinmiş değil, Bursa'nın lale ile ne ilgisi var, ilk toplantımızda ilk gündem maddemiz bu konu olacaktır."
Öncelikle nezaketi için teşekkür ediyoruz.
Bursa eski milletvekili ve tecrübeli bir devlet adamı olan Şevket Orhan ve ekibinin, Bursa Kent Konseyi'nde çok faydalı çalışmalar yapacağına inanıyoruz. Bunun sinyallerini telefonda yapmış olduğumuz görüşmede aldık.
Yazımızla ilgili arayan ve mesaj atan onlarca kişinin de bu logo ve isim içine sinmemiş. Bu yazımız dolayısıyla teşekkür edenlere, biz de teşekkür ediyoruz.
Herkesin beğenmediğine inandığımız bir konuda, kimsenin ifade etmediği şeyleri ifade eden bizlerin, sizlere ulaşmasını sağlayan, görüşlerimizi ifade etmemize fırsat veren agazete Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kundakcı ve çalışma arkadaşlarına da teşekkür ediyoruz.
Bursa bizim, Bursa hepimizin.
Bursa ile ilgili verilecek olan bir kararda herkesin görüşüne başvurulmalı ve Bursa ortak akılla yönetilmelidir. Bu ortak aklın yolu da KENT KONSEYİ’DİR.
Bu yolun başındaki aklın da, aklıselim olduğuna inanıyor ve Bursa ile ilgili güzel kararların alınacağına inanıyoruz.
Bu şehir, KALİTE ŞEHRİDİR. 
1502 yılında ilk standardı yayınlayan bu şehir, kalitesi dolayısıyla TSE tarafından önemsenen bu şehir, ihracat parametresiyle Türkiye'nin yüz akı olan bu şehir, sosyal hayattaki huzuru ile örnek olan bu şehir, daha güzel günlere ortak akıl yönetim sistemi ile varacaktır.
Bu ortak akıl yönetim sisteminin ilk sinyallerini veren Şevket Orhan'a teşekkür ediyoruz.
İlgili yazımızda belirttiğimiz Mihraplı Cami ile ilgili hususların da değerlendirmeye alınmasını, şehitlere vefa gösterilerek, cami avlusuna şehitler anıtının yapılmasını, anıta tüm Bursalı şehitlerin adının yazılmasını, caminin adının MİHRAPLI ŞEHİTLER CAMİ olarak değiştirilmesi talebimizi yeniliyoruz...
Bursa adına umutluyuz.
Bursa için yazacağız...
Bursa için konuşacağız...
Bursa için çalışanlara destek olacağız...
ÇÜNKÜ BİZ BURSALIYIZ!..