Türkiye’miz tam anlamıyla bir cennet malumunuz… Üç tarafı denizlerle çevrili, çok sayıda doğal güzellikleriyle dünyanın da gözünü çevirdiği bir coğrafyadan söz ediyoruz.

Özellikle kendinden menkul güzellikleriyle herkesin imrenerek hatta hasetlenerek baktığı bir şöhreti olduğu da hepimizin malumu…

Turizm alanında da darphane işletecek, yeni bir Merkez Bankası kuracak kadar geliri elde edecek potansiyelimizi içinde barındırmamıza rağmen, reklam veya pazarlama konusunda maalesef yeteri kadar mesai harcayamıyoruz.

Son bir gelişme ise Cruise gemileriyle ilgili yaşandı. Kalantor ailelerin seyahat ettikleri, paraları saçıp saçıp durdukları bu nimetten bizler de faydalanma konusunda harekete geçtik.

Plaza Tur organizasyonunda Serdal Can’ın liderliğinde önemli isimler Bursa’da bir araya gelerek, Cruise kontrolü sağlamak, gelir artırıcı projeleri konuştu.

Cruise Tanıtım Yaz Partisi’nde sağlam fikirler ortaya atılırken, davetliler arasında Costa Cruise Genel Müdürü Ercan Abitağaoğlu, Celesytyal Cruises Genel Müdürü Özgü Alnıtemiz, Princes Cruises Genel Müdürü Tolgar Bıyıklı ve Royal Carabbian International Cruises Genel Müdürü Alper Taşkıran yer aldı.

Toplantının detaylarına ilişkin bilgi veren Plaza Tur Genel Müdürü Serdal Can, İstanbul’dan yeniden başlayacak olan Cruise seferlerinin özellikle Bursalıların da ciddi anlamda ilgisini çekeceğini söyledi.

Turizm sektöründe kartlar yeniden dağıtılmaya başlanacak.

Artık uçakla başka ülkelere gidip oradaki limanlardan değil, İstanbul Galataport’tan kalkacak olan Cruise gemilerle tatilciler için fırsat ayaklarına gelmiş olacak.

Maliyetler de son derece ucuzlayacak ve maceraseverler için keşifler başlayacak.

Bursa’dan tatillerini planlamak isteyenler için de iyi bir alternatif ufukta görünüyor.

Haydi bakalım, şimdi Cruise kontrolü ele alma zamanı…