Son dönemlerde Bursa’da yaşamak ayrı bir gurur kaynağı gibi duruyor aslına bakarsanız. Birçok ilde olmayan tanıtım kampanyaları ve turizm çalışmaları son sürat devam ediyor, kentin marka değerini yüceltmek adına da önemli faaliyetler sergileniyor.
Gerçekten de Büyükşehir Belediyesi’ni kutlamak istiyorum bu noktada. Gençlik projelerine çok önem veriyor ve özellikle de Z Kuşağı’nın nabzını iyiden iyiye tutuyor.
Malumunuz devir teknoloji devri… Bu sürecin içerisinde de bizler mutlak bir konuma gelmeliyiz…
Bunun için de çalışmalarımıza son sürat devam ediyoruz.
Peki şehrimizin yerel yöneticileri ne yapıyor? Bu konuda bence çoktan yol almaya başlamışlar bile.
Bugün günümüzün en popüler konularından birisi e-ticaret. Gün geçmesin ki bizler ya da çevrelerimiz telefonla dünyanın bir ucundaki ürüne erişme şansını yakalıyoruz.
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin dijital pazarlarda yer almak isteyen girişimcilere yol haritası oluşturmak amacıyla düzenlendiği Yeni Nesil Dijital Girişimcilik Buluşmaları, yoğun bir katılımla Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde hafta sonunda gerçekleştirildi.
TOBB Türkiye E-Ticaret Meclisi Danışmanı Adnan Akgün’ün yanı sıra şehrimizin yetiştirdiği önemli isimlerden Dijital Pazarlama Uzmanı Mustafa Sönmezay, dijital girişimcilik ve yeni nesil iş alanları, türkiye'nin girişimcilik haritası, proje ve fikir geliştirme, sosyal medya pazarlama, e-ticaret, e-ihracat, dijital pazarlama, yasal düzenlemeler, şirket kuruluşu gibi konularda genç girişimcileri bilgilendirdi.
Dijital pazarın önemli markalarından olan Sefamerve’nin kurucusu Mehmet Metin Okur da önemli açıklamalarla bir fikir verdi.
Son olarak sosyal medya fenomeni olan restoran zinciri sahibi Burak Özdemir (CZN Burak),başarı öyküsünü anlattı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile birlikte cantık deneyimi yaşayan CZN Burak sonunda da bombayı patlattı.
La Liga’nın konuğu olarak gittiği Madrid'de Cristiano Ronaldo'dan ortaklık teklifi aldığı yönünde kamuoyuna bilgiler yansıyan Burak Özdemir, ünlü futbolcu ile Londra’da ortak restoran açacaklarını ilk kez Bursa’dan müjdeledi.
Bursa yine yeniden bir ilke imza attı ve Ronaldo’ya ‘hayırlı olsun’ mesajının gittiği adres oldu.
Dijital alemde farkını ortaya koyan Büyükşehir Belediyesi ve yetkililerini kutluyorum.