Çok geç geldi be 3 puan... O kaçan maçlara çok yanarız demiştim ya hani. Geldik mi o noktaya  şimdi!.. Bursaspor gibi oynamasak da Timsah ruhuna yakışır şekilde sonuçlandırdık müsabakayı. Seneye ne olur bilemem ama kendimize artık gelmeliyiz. Malzemecisinden başkanına herkes şapkasını önüne koysun, düşünsün. Maçı tribünde takip ederek, onurlu geri dönüşe daha yakından tanık oldum...

Bursa'da Bandırmaspor'u ağırladık. Maça ilk yarı tutuk başladık ve dengede geçen bir ilk yarı seyrettik. Özellikle birçok gol pozisyonuna girmemiz, verilmeyen penaltı vs. birçok şey maçta yine gerçekleşti; az da olsa hakem fiyaskosu da vardı tabi. İlk yarının bitimine de 1 dakika kala golü yememiz modu düşürmüştü.

İkinci yarı sahada bambaşka bir Bursaspor vardı. Oyunun hakimi olan Yeşil Beyazlılar, sağlı sollu ataklarla rakibi yıldırdı. Gerçek anlamda bu maçı kaybetsek bile sahada tekrar söylüyorum ONUR MÜCADELESİ, İSTEK, SAVAŞ, KARAKTER konulmuş bir futbolcu topluluğu vardı. Mustafa hocanın yerinde değişiklikleri maçın bence kırılma anı olup oyunun seyrini değiştirdi. Oyuna sonradan giren Eren Güler, Burak Kapacak’ın asistiyle durumu 1-1 yaparken, 90+4'de büyük Burak’ın asistiyle yüzleri güldürdü ve galip gelmemizi sağladı. Evet, güzel bir galibiyetti belki, iddiamız da kalmamış olabilir ama kalan 4 maçta pes etmek yok, yılmak yok, arma için her zaman savaşmak lazım ve bunu yapmanız şarttır! Unutmayın, “SAVAŞ, ONUR, KARAKTER” ve şunu da eklemek istiyorum; bu herkes için geçerli takımdaki… “YETENEK SİZİ FUTBOLCU YAPAR, KARAKTERİNİZ İSE EFSANE YAPAR. TIPKI ARJANTİNLİ EFSANEMİZ BATALLA GİBİ...”