Ülkemiz 60 yıl sonra elektrikli araç sınıfında yeni başlayan yarışa en tepeden dahil olmayı seçti.

Bir telefondan öte sağlık, iş, organizasyon gibi pek çok ihtiyaca cevap veren akıllı telefonlara fonksiyonlar yüklendiyse elektrikli otomobil de sadece araç değil, geleceğin yaşam alanı olarak tasarlandı.

27 Aralık 2019 günü pek çok kişinin merakla beklediği Türkiye’nin yerli otomobilinin tanıtımı yapıldı.

Daha sonra fabrikanın nereye yapılacağı konuşuldu ve karar verildi. Yer bizim Bursa’mızın güzel ilçesi Gemlik…

Çok sürmedi… Aylardır ülke olarak zor zamanlardan geçiyoruz. Deprem, sel ve salgın…

Neyse ki ülke olarak güzel şeylerde yaşıyoruz. Ayasofya’mız ibadete açıldı ardından yerli otomobil fabrikasının temelinin atılacağı tarih açıklandı.

Geçtiğimiz cumartesi günü Cumhurbaşkanı’mızın katılımıyla Bursa’mızın geleceğini de şekillendirecek fabrikamızın temeli atıldı.

Neyse herkes zaten bu yaşananları biliyor ben yine de tek tek anlatayım dedim, dedim ki okurken bir daha gurur duyalım ülkemiz için.

Tabi gururumuzu hatırlatmanın yanında aslında vermek istediğim mesaj başka.

Neden herkes aynı gururu yaşamak istemiyor buna işte aklım ermiyor.

Bu bir parti olayı değil. Evet başımızda Cumhurbaşkanı’mız var. Ülkemizin Cumhurbaşkanı. Sevmeyebilirsin ama saygı göstermek zorundasın. Çünkü bu ülke hepimizin. Ülkemiz için yapılan her şey bizim gururumuz.

Gelin artık buna son verelim düşman değil de birlik olalım. Ülkemizin geleceği için hep birlikte birlik olup bu gururu birlikte yaşayalım.

Eğer nefretle bakarsak ülkemizde yaşanan bu güzel olaylara geleceğe de kırık bir ayakla tırmanırız. Burada demek istediğim gelecek bizim çocuklarımız…

Biz yaşananlara nefretle bakarsak geleceğimiz olan çocuklarımızda nefretle bakacak. Böylece ülkesine nefretle bakan bir gençlik var olacak.

Bırakın çocuklarımız ülkemize karşı nefretle büyümesin, ülkesiyle gurur duysun.