Bursaspor için bir sezon daha geride kaldı. Şampiyonluk yaşamış ve Avrupa hayalleri kuran bir şehre 2 sezondur düşmemenin sevincini yaşatıyorlar... Selam olsun bize bunları yaşatan aciz yönetime, Onur, gurur ve haysiyetini kongrede gizli hesaplarla masada bırakanlara. Kendi çıkarları uğruna takımı satan ve en önemlisi para için oynamayanlara. ÖNÜMÜZDEKİ SENE GÖRÜŞMEMEK ÜZERE DER SAYGILAR SUNARIZ.

Koskoca bir sezon daha bitti ve elde kaldı sadece hüsran. Yine de terinin son damlasına kadar mücadele eden bütün futbolcuların yüreklerine sağlık. Özellikle Konya maçında gördük ki isteyince bu takım gerçekten oynayabiliyor.

Mesele yıldız futbolcular değil, mesele yüreğinle oynamakmış. Ancak anlamsız gelen bana daha kolay ve atmosferi düşük maçlarda aynı oyuncuların neden oynamadığı?

İşte tam bu noktada kelimeler kifayetsiz kalıyor.

Neden bu acı bu zulüm yaşatılıyor bizlere anlamak çok güç. Le Guen miydi bunun sebebi?

Yoksa parasını alamayanların ahı mı? Bu sezonda düşmemeyi kutladık doya doya.

Sabahlara kadar kornalarla şehirde. Ali Ay şimdi çıkıp aday olacak mı acaba çok merak ediyorum?

Ali Ay kesin aday olacak ta ya diğerleri?

Biraz samimiyet rica etsek?

Son zamanlarda işler arapsaçına dönmüş vaziyette. Koskoca kulüp başkanı seçime 1 aydan daha az süre kalmış hala adaylığını açıklamıyor. Sanki üstün başarılara imza atmışçasına farklı bir havalarda. Herkes bekledi Konyaspor maçında 3 puanla rahat nefes almayı. Kusura bakmasın kimse de öyle takım rahatlayınca bende aday olurum. İyi günde herkes Bursasporlu, önemli olan kötü günde neye hizmet ettiğin.

Şimdi bu saatten sonra açıklanacak her adaylık bana “Samimiyetsizlik” olarak gelecektir. Ali Ay için bir şey diyemem. Düşmeyen takımın bu durumu onun için başarıysa aday olacaktır ki o da bunu başarı olarak görüyor sanırım. Ancak bana adaylar arasında en samimisi Ahmet Bozdemir geliyor evet ben rengimi belli edeyim de başkaları gibi kapalı kapılar ardında pazarlıklara meze olmayalım. Adam takım düşme potasının bir numaralı adayıyken çıktı “Ben bu takım düşse de, kalsa da adayım” dedi. Bana böyle adamlar lazım öyle “Bir durun bakalım takım bir ligde kalsın” diyen ve kalkıp ondan, bundan icazet alan adamların artık bu kulüpte yeri yok.

Taraftar yine ders verdi

Bursaspor taraftarı bildiğiniz gibi. İki sezondur taraflı, tarafsız herkesin takdirini topluyor. Şampiyonluk yaşayan bu camia artık düşmemeye oynuyor bilmem farkında mısınız. Ama yine de gittiği her şehirde adından söz ettiriyor bu taraftar. Konyaspor maçında sahada oynayan futbolculara tribünlerde eşlik edince ortaya çıkan görüntü muazzamdı. İnşallah önümüzde ki sene şampiyonluk kovalarken tekrar eski Atatürk Stadyumu ruhu” nu yakalayacağız.

Şimdi 3 maç kaldı 1-

Kadıköy,

2- içerde Trabzon

3- deplasmanda Gençlerbirliği.

Konyaspor’dan sonra Ankara temsilcisini de yollayalım alt kümeye ki 'Kupa Beyi' 19 Mayıs’ta maçlarını tek başına oynasın.

BİR GÜN İZİN

Bursaspor maçın hemen ardından bir gün izin yaparak dinlendi. Bugün idmanlarına başlayacak olan Yeşil Beyazlılar Fenerbahçe deplasmanı hazırlıklarını sürdürecek. Stres ve baskıyı üzerinden atan Timsah özellikle Kadıköy’den de puan ya da puanlar alarak taraftarını bir nebze de olsa mutlu etmek istiyor. Fenerbahçe maçının bilet satışları ise 32,5 TL den muhtemelen bugün satışa çıkacak.