SON DAKİKA
Hava Durumu

Galatasaray'da forma satışları tavan yaptı

Galatasaray, parçalı profesyonel formanın 4 Haziran 2023 tarihindeki lansmandan bugüne kadar olan süreçte takımın tarihindeki en yüksek profesyonel forma satışına ulaşıldığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2023 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2023 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
Galatasaray'da forma satışları tavan yaptı

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Galatasaray'da taraftarlar kulübün lisanslı ürünlerine yoğun ilgi gösteriyor. Sarı-kırmızılılar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 4 Haziran 2023 tarihindeki lansmandan bugüne kadar yapılan satışlarda 2023-2024 profesyonel parçalı formanın sarı-kırmızılılar tarihindeki en yüksek satışına ulaşıldığı duyuruldu.

Açıklamada ayrıca, 2023-2024 sezonu parçalı profesyonel formanın ikinci sevkiyatının aralık 2023 itibarıyla satışa sunulacağı ifade edildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.