Su samurlarının balık keyfi Su samurlarının balık keyfi

ASLI YEŞİLYURT

Sonbaharın kendini göstermesi ile pek çoğumuz değişen trendlere ayak uydurmaya, bunu yaparken de kendimize yakışanı seçmeye çalışıyoruz. Sadece trend yakalamak için değil, sonbahara farklı bir görünüş ile devam etmek için trend saç renklerinden kendinize yakışanı seçebilirsiniz.

YOĞUN KAHVE

indir (2)-12

Kahve tonları her dönem tercih edilir. Bu ton ise sonbaharda içinizi ısıtacak derece yoğun bir kahve tonu. Siz de kontrast oluşturduğunuz yoğun kahve tonu ile sonbahara damga vurabilirsiniz.

BARBIE

indir (1)-26

Popüler kültürün de etkisiyle gündeme gelen Barbie sarısı saçlar, sonbaharda çok sık rastlanacak saç renklerinden biri. Sonbaharda hem Barbie pembesi hem de Barbie sarısı yükselişine devam ediyor.

DERİNLİKLİ KAHVE

En Güzel 16 Karamel Kahve Saç Rengi ve Modelleri

Koyu renk saçlarınızı daha derinlikli bir hale getirmek istiyorsanız, güneşten açılmış bir hava katacak şekilde aralara karamel ışıltılar ekleyebilirsiniz.

MACCHIATO

318d7b0a-2c85-4f2a-bc3b-cec64ccfb775

Sert bir kahvenin süsle renginin açılmasından ilham alınan bu renk ile saçlarınıza hareket katabilirsiniz.

BAKIR

indir (3)-10

Yükselişini sürdüren bakır tonlarından en çok tercih edilen ise parlak bakır rengi oluyor. Sonbahar ruhuna çok yakışan kahve alt tonlu bu renk, tüm gözleri üzerinize çevirecek.

NEPO

indir (4)-6

Çok kişi tarafından her mevsim tercih edilen bu sarı ise ne sıcak ne de soğuk olan kumral bir zemine yumuşak geçişler ile uygulanıyor.

Editör: Aslı Yeşilyurt