ASLI YEŞİLYURT

Saç kesimleri, saç modelleri de bizim gibi zamandan zamana değişmelidir. Monotonluktan çıkıp hayata farklı bir görünüşle bakmak için en temel işlem saç modelinizi değiştirmektir. Bu sonbaharda bir farklılık yaratmak istiyor ama ne yapacağınıza karar veremiyorsanız sonbaharın trend saç modellerini deneyebilirsiniz.

Yeşim, cinsiyet eşitliği alanında en yüksek seviyede Yeşim, cinsiyet eşitliği alanında en yüksek seviyede

ORTA BOY MODEL

orta

90’larda popüler olan ‘grunge’ tarzı saçlar, dağınık, salaş ve rahat bir tarz oluşturur. Bu saç modeli fazla bakım istemeyerek sizi hayat yoğunluğunda uğraştırmayacaktır.

V MODEL

fox cut

Cesur ve asi bir görünüm kazandıran V kesimi, birçok yüz tipine uyum sağlayarak harika bir görünüm oluşturabilir. Bu saç modelini hafif dalgalı veya düz kullanabilirsiniz.

KIVIRCIK BOB

kkvırcık bob

Juicy curls ismiyle bilinen bu saç modeli, doğal bir görünüm isteyenlerin çok sık tercih ettiği bir modeldir. Özellikle kıvırcık saç tipi olanlara oldukça yakışan bu model dinamik bir görüntü de kazandırmaktadır. Bu modelin duruşunu sabitlemek için sprey veya jöle kullanabilirsiniz.

İTALYAN BOB KESİM

The Italian 60's Bob_ — The Hair Bros

Genellikle çene hizasında biten, düzgün kesimli bob model, size bir İtalyan havası katacak ve zarif bir görüntü oluşturacaktır.

Editör: Aslı Yeşilyurt