İlişkilerde davranışlar karşınızdaki kişinin sizden hoşlanıp hoşlanmadığını ele veriyor. 10 belirtiden ilişkiniz hakkında çıkarım yapabilirsiniz...

1. İlgisizse

İlgi, bir ilişkinin olmazsa olmazıdır. Seninle vakit geçirmek yerine arkadaşlarıyla vakit geçiriyorsa senden kaçıyordur.

2. Artık bir şeyleri paylaşmıyorsa

İlişkinizin başında ayrılmazdınız. Günün her anını sizinle paylaşmak istiyor gibiydi. Ayrıca, seninle kalmak için arkadaşlarıyla yaptığı gezileri iptal etmeye hazırdı. Ama zaman her şeyi değiştirmiş olacak ki artık durum tam tersi.

3. Artık sana iltifat etmiyor

İlişkinizde sizi iltifatlara boğarken şimdi umrunda değil. Fark etmesi bile mesele. Görmezden geliyorsa durum vahim.

4. Artık sana güvenmiyorsa

Daha önce, işte ya da ailede zor bir gün geçirdiğinde paylaştığı, başvurduğu ya da akıl aldığı kişi sendin. Bugün size başka bir şey söylemiyor ve hayatında yeni bir sırdaşı var gibi görünüyor.

5. Artık gözlerine bakmıyorsa

İlişkilerde göz teması kurmak çok önemlidir. Her ne pahasına olursa olsun bakışlarından kaçınmak istiyor gibi görünüyor. Hatta size bakmadan sizinle iletişim kuruyorsa bu, sizi artık eskisi gibi sevmemekten utandığının kanıtıdır.

6. Sevmediğini ima ediyorsa

İnsan aşık olunca dile getirmek ister. Fakat sevgiyi göstermeyi bırakın tam tersi bir ima varsa ilişkiyi çoktan kafasında bitirmiştir.

7. Dinliyormuş gibi yapıyorsa

İnsan partneriyle ilgili bir şey olduğunda tüm algılarını açar. Size daha fazla soru sormuyor ve ona gününüzü anlattığınızda sizi dinlemiyor gibi görünüyorsa, bu durum artık sizden hoşlanmadığını gösterir.

8. Çaba göstermiyorsa

Ne olacaksa olsun modundaysa ve hiçbir çaba göstermiyorsa çoktan gemileri yakmıştır.

9. Sana bir arkadaş gibi davranıyorsa

İlişkilerde arkadaşlık önemli fakat bunun da bir derecesi var. Sonuçta arkadaşlarından sizi ayıracak davranışlar da olmalı.

Gönül Köprüsü 28'nci durakta Gönül Köprüsü 28'nci durakta

10. Artık görünüşüne önem vermiyorsa

Sizi mutlu etmek için buluşmalarda en güzel kıyafetleri giyinir ve özenle davranırken artık buna zahmet etmiyorsa ilgisini çekmiyorsunuz.