Müstakil konutta yeni trend konteyner evler, 1 günde teslim ve ekonomik Müstakil konutta yeni trend konteyner evler, 1 günde teslim ve ekonomik

GÖKÇE ÇALIŞCİ

Sevgilinizin hareketlerinden, kurduğu cümlelerden artık sizi sevmediğini anlayabilirsiniz peki bu davranışlar nedir?

SÜREKLİ ELEŞTİRİYORSA

Çiftlerin Kavgalarının Ana Sebepleri - Sağlığa bir adım
Kusurlarınızı çekinmeden yüzünüze vuruyorsa, sürekli sizi eleştiriyorsa... Seven insan kusurları ile sever. Eğer sizi sevseydi olduğunuz gibi severdi olmasını istediği gibi değil.... Sizin seven insan her halinize aşıktır.

SİZİ KÜÇÜK DÜŞÜRÜYORSA

Hepimizaileyiz ǀ Eşinizle sık sık kavga etmeniz normal mi? | Hepimizaileyiz  | Hepimizaileyiz.com

Arkadaş ya da aile ortamında sürekli sizi küçük düşürüyor ve hatalarınızı alenen ortaya döküyor ise bu ilişkiyi gözden geçirme vakti gelmiştir. Sürekli eksikliklerinizi düzeltmenizi söylüyorsa size yeterince ilgi duymadığının göstergesi. Olumlu yönlerinizden çok ufak hatalara takılıyorsa sizde tekmeyi vurun gitsin... Kimse sizden kıymetli değil.

SAYGI DUYMAZLAR
Seven erkek kendinden feragat eder sevdiği kadının hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmede destek olur. En önemlisi saygı duyarlar. Ama siz hayalinizde bahsettiğinizde alay ediyorsa umursamıyorsa siz de onu umursamayın. Sizin enerjinizi emen bir insana hayatınızda yer vermeniz, size saygı duymayan bir insanla beraber olmanız kendinize yapacağınız en büyük saygısızlıktır.

KISKANMAYAN SEVGİLİ Mİ?
 
Başkalarının size ilgi göstermesinden rahatsızlık duymuyor modernlik adı altında değerlendiriyorsa arkanıza bakmadan kaçın bu insandan hayır gelmez...

NEZAKETSİZ DAVRANIYORSA 

İş Yerindeki Kaba Davranışlar Bulaşıcı | BilimFili.com

Sevgi sözcüklerinden ve küçük tatlı temaslardan kaçınması, ilişkinizin sona geldiğinin göstergesi

SÜREKLİ KÜSÜYORSA

Evlilik Terapisti Gözünden “Küsme Davranışı” - Medaim Yanık Psikoterapi

Bir gerginlik yaşadığınızda haksız olduğu halde size adım atmaktan kaçıyor ve küsme sürenizi uzatıyorsa, sizi kaybetmekten korkmuyor.


HİSLERİNİZİ UMURSAMAZLAR

Sizi derinden yaralayan bir durumu anlattığınızda, bunu 'abartılı' buluyorsa duygularınızın onun için hiçbir kıymeti yok demektir.

SAYGISIZCA DAVRANIRLAR

Tartışma esnasında saygısını yitirip hakaretler ediyorsa gram sevgisi yok demektir.  

Editör: Gökçe Çalışcı